Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)

nedeľa, 26. jún 2016 12:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL, CHELSEA a MAN UNITED: Chelsea, Manchester United a Arsenal zhodne javí záujem o španielskeho útočníka Álvara Moratu z Realu Madrid. Otázkou je, či ho madridský celok bude chcieť predať, a ak áno, tak za akú sumu. (thesun)

MANCHESTER UNITED: Kolumbijský útočník James Rodríguez dostal súhlas na odchod z Realu Madrid do Manchestru United. „Jediné“, čo musí anglický celok urobiť, je zaplatiť požadovaných 50 miliónov libier. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Španielsky útočník Nolito nevyvrátil špekuláciu, podľa ktorej sa v lete bude sťahovať do Manchestru City. "Zatiaľ som s City zmluvu nepodpísal, ale nebudem klamať a tvrdiť, že sa to nezmení," vyhlásil útočník Celty Vigo. (theguardian)

LIVERPOOL a CRYSTAL PALACE: Christian Benteke sa po prestupe do Liverpoolu nedokázal výrazne presadiť a preto sa opakovane špekuluje o jeho odchode. Belgický reprezentant by mohol zamieriť do Crystal Palace, ktorý má o jeho služby záujem. Londýnsky klub dokonca vraj urobil Reds konkrétnu ponuku vo výške 19 miliónov libier. (thisisanfield)

CHELSEA: Lewis Baker bude aj v ďalšej sezóne hrať za Vitesse. Anglický záložník tu tento rok hosťoval z Chelsea a všetky strany sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalších dvanásť mesiacov. (skysports)

EVERTON: Oumar Niassa by sa po niekoľkých mesiacoch mohol sťahovať z Evertonu, kam prišiel v zime z Lokomotivu Moskva. Senegalský útočník sa v anglickom klube nedokázal presadiť a toho by rád využil Galatasaray.               (talksport)

SOUTHAMPTON: Krídelník Nathan Redmond bude aj po zostupe Norwichu pokračovať v anglickej Premier League. Stal sa totiž novou posilou Southamptonu, s ktorým podpísal zmluvu na päť sezón. (bbc)

BURNLEY: Matt Gilks vybojoval s Burnley postup do anglickej Premier League, v ktorej však pôsobiť nebude. Škótsky brankár sa vracia do vlasti a stal sa novou posilou Glasgow Rangers. (bbc)