Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.)

pondelok, 27. jún 2016 10:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 20-ročný stopér Fluminense, Marlon Santos, okúsi pôsobenie v katalánskom veľkoklube. Pôjde o hosťovanie a dotiahnuté bude po zdravotnej prehliadke v krátkom čase. (Sport-English)

BARCELONA: Argentína prehrala vo finále Copa America s Čile 0:1 po pokutových kopoch. Lionel Messi sa z bieleho bodu mýlil a po zápase oznámil koniec reprezentačnej kariéry. „S Argentínou sa mi opäť nepodarilo získať titul na veľkom turnaji. Bolí ma to oveľa viac ako ktoréhokoľvek iného hráča reprezentujúceho svoju krajinu. Jednoducho to tak teraz cítim, že nastal čas ukončiť reprezentačnú kariéru.“ oznámil v rozhovore po zápase. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: Niektoré médiá spájajú Alexandra Lacazetta s Atléticom. Záujem o forwarda Lyonu však zrejme prišiel neskoro, pretože Arsenal je pripravený tohto hráča podpísať. (Mirror)

VILLARREAL: Ruský klub Rubin Kazaň prejavil vážny záujem o útočníka Samuela Garcíu. Najaktuálnejšie správy hovoria o tom, že sa obe strany dohodnú a transfer bude zrealizovaný. (Goal)

VALENCIA: Španielske médiá sa v posledných dňoch intenzívne venujú stopérovi Rubénovi Vezovi, ktorý možno zamieri do Fiorentiny. Tento klub sa oňho zaujímal už počas sezóny. (tuttomercatoweb.com)

MÁLAGA: Dve posily v krátkom čase ohlásili v Andalúzii. Krídelník Keko opúšťa Eibar za 3,7 milióna libier, zatiaľ čo ďalší ofenzívny hráč, Jony, smeruje do Malagy z Gijónu. (Football-España)

BETIS: Alžírsku posilu by mohli čoskoro predstaviť Los Verdiblancos. Pracujú totiž na angažovaní pravého obrancu Aïssu Mandiho zo Stade de Reims. (Marca)

ALAVES: Nováčik ligy angažoval na post trénera Mauricia Pellegrina. Argentínčan v sezóne 2005/06 venoval tomuto klubu posledný rok svojej aktívnej hráčskej kariéry. (mundodeportivo)