Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.)

pondelok, 27. jún 2016 13:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Mané do Liverpoolu

Saido Mané z anglického Southamptonu podstúpil v Liverpoole lekársku prehliadku a čoskoro by mal skompletizovať svoj prestup na Anfield Road. Finalista Európskej ligy 2015/2016 bude musieť Svätcom zaplatiť 30 miliónov libier. (goal.com)

Barca chce Darmiana

Anglický denník Daily Star tvrdí, že vedenie FC Barcelona sa pokúsi v letnom prestupovom období získať talianskeho krajného obrancu Manchestru United Mattea Darmiana. Nový kouč Red Devils José Mourinho vraj s Darmianom neráta. (Daily Star)

Tretia ponuka Chelsea

Vedenie Chelsea v týchto dňoch pripravuje tretiu ponuku pre AS Rím na belgického záložníka Radju Nainggolana. Extravagantný stredopoliar, ktorý žiari na Euro 2016 by sa mohol stať prvou posilou Antonia Conteho na Stamford Bridge. (Daily Mirror)

AC chce Lukakua

Talianske noviny Gazzetta dello Sport tvrdia, že belgický útočník Romelu Lukaku by sa mohol z liverpoolskeho Evertonu sťahovať do talianskej Serie A. Obrovský záujem o jeho služby má AC Miláno. (Gazzetta dello Sport)

Mchitarjan krok od MU

The Sun informuje, že zástupcovia arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana sú v Manchestri, aby dotiahli jeho prestup z nemeckej Borussie Dortmund do United. Red Devils BVB zrejme zaplatia približne 25 miliónov eur.  (The Sun)

Z VOLEJA

Víťazom prestížneho turnaja Copa América 2016 sa stalo po roku opäť Čile, ktoré si poradilo v penaltovom rozstrele s Argentínou.

Najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený kanonier londýnskeho Arsenalu a reprezentácie Čile Alexis Sanchez. (goal.com)

Pre Argentínu ide o tretiu prehru vo finále za tri roky. Albicelestes prehrali vo finále MS 2014 s Nemeckom, Copa América 2015 s Čile a dnes nad ránom opäť na Copa América a opäť s Čile.

Obrovské sklamanie neskrýval kapitán Argentíny Lionel Messi, ktorý sa rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru. Hviezda Barcelony povedala, že po štyroch neúspešných finále s rodnou krajinou mu zrejme nie je súdené vyhrať v národnom tíme veľkú trofej. (goal.com)

Okrem Messiho by sa s národným dresom mali rozlúčiť aj Sergio Aguero a Javier Mascherano. (goal.com)

Brankár Argentíny Sergio Romero prehlásil, že verí, že Lionel Messi je len smutný a svoje rozhodnutie ešte prehodnotí. (goal.com)