Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)

utorok, 28. jún 2016 07:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Rokovania sú v plnom prúde v prípade dvoch dlhšie plánovaných posíl. Ponuky odišli do Leicesteru na beka beka Bena Chilwella a záložníka Piotra Zielińskeho z Udinese. (Mirror)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: The Reds sa hrdo pýšia letnou posilou zo Sotonu. Za 30 miliónov libier sa k nim presúva útočník Sadio Mané. (Express)

CHELSEA: Snaha získať Radju Nainggolana Londýnčanov neopúšťa, lenže AS Rím je neoblomný. Za 28-ročného záložníka sa im máli aj naposledy ponúknutých 40 miliónov eur. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Piatok má byť dňom podpisu Zlatana Ibrahimovica. Hviezda švédskeho futbalu sa United upíše na jeden rok a čaká ho týždenný príjem 220 tisíc libier. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Marouane Fellaini má ponuky od prvého a tretieho tímu ostatného ročníka ruskej ligy. Prejsť by mohol k majstrovskému CSKA alebo Zenitu Petrohrad. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Borussia Dortmund súhlasila s ponúkanou čiastkou 26,3 milióna libier za Henrikha Mkhitaryana, čo dáva priestor na dotiahnutie tohto prestupu. (Daily Mail)

EVERTON: Vlastnícke vzťahy by sa mali zmeniť v AC Miláne a výsledkom je nový zoznam vyhliadnutých posíl. Dominuje im belgický kanonier Romelu Lukaku. (Express)

EVERTON: Plní očakávaní sú Leon Osman aj Tony Hibbert. 35-ročnému záložníkovi a jeho rovesníkovi z defenzívy skončili zmluvy a nevedia, či dostanú ponuku na predĺženie. (Clubcall)

SOUTHAMPTON: Po odchode Ronalda Koemana sa na prázdne miesto manažéra chystá Claude Puel, ktorý naposledy viedol Nice a pred ním aj Lyon, Lille či Monaco. (Telegraph)

ANGLICKO: Šokujúci koniec už v osemfinále Eura prežil Albion na štíte Islandu. Outsider zo severu Európy vyhral 2:1, keď jediný gól Anglicka strelil Wayne Rooney z penalty. Po štvrťfinálovom neúspechu spred štyroch rokov sa tak z turnaja porúčali ešte o kolo skôr. (Guardian)