Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)

utorok, 28. jún 2016 07:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Úspešných osem rokov v Barçe ukončil Dani Alves. V Turíne sa podrobil zdravotnej prehliadke a podpísal svoj prestup do Juventusu. (BBC)

VALENCIA: Zmluva krídelníka Naniho vo Fenerbahce ešte tento týždeň obsahuje výkupnú klauzulu na 7,5 milióna eur. Tá mimoriadne láka Los Che a možno sa rozhodnú aktivovať ju. (superdeporte.es)

ATLÉTICO MADRID & SEVILLA: 23-ročný defenzívny záložník Matias Kranevitter môže zamieriť na hosťovanie do Sevilly. Argentínčanov prechod do Madridu naberie reálnejšie obrysy, ak Grzegorz Krychowiak opustí Andalúzanov. (Fichajes.com)

SEVILLA: PSG prepustil trénera Laurenta Blanca a Španielovi Unaiovi Emerymu nič nestojí v ceste na lavičku francúzskeho giganta. Los Rojiblancos coachoval od januára 2013. (ESPN)

ESPANYOL: Nejasnosti a otázniky o ďalšej kariére obrancu Nicolasa N'Kouloho sú vyriešené. Kamerunčan sa po odchode z Marseille rozhodol pokračovať na RCDE Stadium. (Goal)

REAL SOCIEDAD: Návrat do kmeňových klubov čaká troch futbalistov, ktorí v San Sebastiáne hosťovali. Menovite je to gólman Oier Olazábal z Granady, bek Diego Reyes z FC Porto a útočníka Bruma z Galatasarayu. (klubový web)

ŠPANIELSKO: Základná skupina D na Eure už nemá žiadneho zástupcu. Španieli podľahli Taliansku 0:2. Európski šampióni z rokov 2008 a 2012 zlatý hetrik nedokonajú a prekvapujúco neprešli ani medzi najlepšiu osmičku. (Metro)