Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.)

streda, 29. jún 2016 10:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Médiá informujú, že Jese môže odísť na hosťovanie, čo vyvolalo okamžitú reakciu z Anglicka. 23-ročný forward zaujíma Chelsea alebo Manchester United. (As.com)

BARCELONA: Plán na najblizšie dni je priviesť krajného obrancu. Medzi kandidátmi dominuje meno Héctora Bellerina z Arsenalu, ale zatiaľ ide len o špekuláciu. (Express)

VILLARREAL: Dva predĺžené kontrakty včera vyriešili na východe Španielska. V tíme pokračujú zadáci Daniele Bonera aj Antonio Rukavina. (calciomercato.com)

SEVILLA: Najbližšie dni prinesú dotiahnutie príchodu Hatema Ben Arfu. Útočník Nice je dohodnutý na trojročnej zmluve a po anglickej či francúzskej okúsi aj španielsku ligu. (Goal)

SEVILLA & ESPANYOL: Nové pôsobisko má vo svojej bohatej kariére ofenzívny Španiel José Antonio Reyes. Po 4 rokoch opustil Sevillu a upísal sa Periquitos. (Sport.es)

MÁLAGA: Izrael sa stane novým domovom bieloruského stopéra Egora Filipenka. Jeho kariéra bude pokračovať v Maccabi Tel Aviv. (Marca)

GETAFE: Hosťovanie zo Celticu Glasgow sa pre útočníka Stefana Šćepovića skončilo zotrvaním u El Geta. Španielsky tím získal sbrskú posilu natrvalo. (Skysports)

RAYO VALLECANO: Úlohy prinavrátiť Rayo naspäť do najvyššej španielskej súťaže sa zhostí José Ramón Sandoval. Ten naposledy pôsobil na lavičke Granady. (Fichajes.com)