Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (29.6.)

streda, 29. jún 2016 14:35 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (29.6.)
Správy dňa z Euro 2016 (29.6.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Zahraničný tréner Albionu?

Útočník Anglicka Wayne Rooney po vypadnutí z Euro 2016 s Islandom a odchode trénera Roya Hodgsona, že nasledovník neúspešného anglického kouča by mohol byť kormidelník, ktorý bude pochádzať zo zahraničia. (goal.com)

Náročná práca pre nástupcu

K rovnakej téme sa vyjadrila aj bankárska jednotka The Three Lions, Joe Hart. Skúsený gólman tvrdí, že nasledovník Roya Hodgsona nebude mať ľahkú úlohu, práve naopak. Budúceho anglického trénera čaká veľmi ťažká práca dostať Albion na MS 2018. (goal.com)

Prvé štvrťfinále už zajtra

Dnes je na Euro 2016 vo Francúzsku voľný deň, avšak už zajtra uvidíme prvé zo štyroch štvrťfinále. Jedno z prekvapení turnaja, Poľsko, sa stretne s Portugalskom. Očakáva sa vyrovnané stretnutie, výraznejšieho favorita nestanovili ani stávkové kancelárie.

Portugalsko ešte nevyhralo

Paradoxom je, že Portugalsko na čele s hviezdnym Cristianom Ronaldom je už medzi TOP 8 tímami turnaja, no zverenci Andrého Santosa zatiaľ nedokázali vyhrať v riadnom hracom čase. Zatiaľ si zapísali tri remízy. Poľsko má zas vynikajúcu defenzívu, z hry inkasovalo v štyroch zápasoch len raz.

Kritický Carragher

Bývalý anglický reprezentant a ikona Liverpoolu Jamie Carragher tvrdí, že aktuálna reprezentácia Anglicka je poskladaná z veľkého počtu mladých hráčov, pričom nástupcom Roya Hodgsona by sa podľa jeho slov mal stať nemecký kormidelník Jurgen Klinsmann. (90min.com)