Main Content

Bero čoraz bližšie Turecka, už sa hovorí aj o presných miliónoch za prestup

štvrtok, 30. jún 2016 08:27 | Autor: Filip Chudý

Bero čoraz bližšie Turecka, už sa hovorí aj o presných miliónoch za prestup
Bero čoraz bližšie Turecka, už sa hovorí aj o presných miliónoch za prestup | zdroj: © TASR

Prestup Matúša Bera z Trenčína sa spomína stále hlasnejšie, pričom čoraz viac správ nasvedčuje tomu, že Bero sa bude sťahovať do Turecka za slušnú prestupovú sumu.

Turecké médiá už celý týždeň píšu o tom, ako má Matúš Bero prestúpiť do Trabzonsporu. Záujem tohto klubu potvrdil aj generálny manažér Trenčína Róbert Rybníček, ktorý tiež priznal, že obe strany rokovali o prestupe v Amsterdame. „Trabzonspor predložil konkrétnu ponuku, ktorá je pre slovenský trh zaujímavá, rozhodneme sa do týždňa, alebo dvoch,“ vyjadril sa Rybníček.    

Definitívne rozhodnutie by malo padnúť po tom, ako sa ukončia všetky rokovania o hráčovom prestupe, keďže o Bera majú záujem aj kluby z Belgicka a Nemecka.

No lídrom v snahe o jeho získanie by mal byť Trabzonspor. Dvanáste mužstvo tureckej ligy Bera veľmi chce, pričom včera viaceré turecké médiá prezradili čiastku, ktorú zaňho tento klub ponúka. Viacero tureckých portálov píše o tom, že Trenčín dostal na Bera od Trabzonsporu ponuku na 2 milióny eur. Fotomac.com dokonca píše o tom, že Bero Trenčín požiadal o uvoľnenie, keďže chce napredovať.