Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.)

štvrtok, 30. jún 2016 10:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Hráčom Barcelony sa pomaly môže začať nazývať obranca Samuel Umiti. Jeho presun z Lyonu bude čoskoro spečatený za 30 miliónov eur. (ESPN)

BARCELONA: & VALENCIA: Záložník André Gomes síce nie je bracelonskou prioritou, ale Katalánci oňho zabojujú. Diskutuje sa o čiastke medzi 25 až 40 miliónmi eur. (Sport.es)

VALENCIA: Nepotrebným hráčom sa stal krídelník Pablo Piatti a po 162 zápasoch za Los Che by mal zamieriť do gréckej ligy. Tam ho lanári 43násobný šampión Olympiakos. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID: Prestup do Bayernu Mníchov sa spomína v súvislosti s Raphaëlom Varanom. Toho by si do Nemecka rád stiahol coach Carlo Ancelotti. (Fichajes)

ATLÉTICO MADRID: Defenzívne ladený stredopoliar Matias Kranevitter bol spájaný s prestupom do iného španielskeho tímu. Nevyťažovaný futbalista Los Colchoneros však môže prejsť do tureckého Galatasarayu. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Prezident Enrique Cerezo priznáva, že si praje priviesť ešte výraznú posilu do útoku: „Do konca leta je ešte ďaleko, ale tí, čo prídu, budú dôležití. Pracujeme na privedení tých najlepších a najlepší aj prídu.“ Médiá pritom špekulujú o menách ako Carlos Bacca, Diego Costa alebo Gonzalo Higuain. (Football-Espana)

CELTA VIGO: Španielsko už na Eure nehrá, čo dáva priestor na odchod útočníka Nolita do Manchestru City. Najčerstvejšie správy hovoria, že sa to podarí za 13,8 milióna libier. (Skysports)

VILLARREAL: Dlhé obdobie pôsobenia Antonia Cordóna v pozícii športového riaditeľa sa končí. Po sedemnástich rokoch svoju stoličku opustil a klub hľadá adekvátnu náhradu. (Football-Espana)