Main Content

HORÚCA SPRÁVA: Radulov má už dohodu s klubom NHL

piatok, 1. júl 2016 17:10 | Autor: Dávid Lech

HORÚCA SPRÁVA: Radulov má už dohodu s klubom NHL
HORÚCA SPRÁVA: Radulov má už dohodu s klubom NHL | zdroj: © TASR

Necelú hodinu pred otvorením trhu s voľnými hráčmi svetlo sveta uzrela informácia o tom, že Rus Alexander Radulov si v NHL našiel nový klub.

Špekulácií ohľadom nového pôsobiska ruského krídelníka bolo mnoho. Eminentný záujem o služby doterajšieho hráča moskovského CSKA prejavovala organizácia Detroitu Red Wings, no najnovšie správy hovoria o tom, že Alexader Radulov sa stal novou posilou Montrealu Canadiens.

 

Podľa hokejového analytika televíznej stanice TSN Travisa Yosta sa ruský hokejista dohodol na zmluve s kanadským celkom, ktorý len nedávno do svojho tímu priviedol bývalého spoluhráča celkovej pätnástky draftu 2004 Shea Webera z Nashvillu Predators.

Zatiaľ čo Yost zverejnil príchod rodáka z Nižneho Tagilu do kanadského tímu ako stopercentnú informáciu a novinka sa objavila aj na montrealskom webe habseyesontheprize.com, odborník Pierre LeBrun z ESPN na svojej twitterovej stránke krotí vášne a informuje, že jeho príchod do tímu „Habs“ ešte nie je potvrdený. Naopak, do hry vraj vstúpil aj Detroit Red Wings, ktorý mal ruskému reprezentantovi ponúknuť ročný kontrakt v hodnote piatich miliónov amerických dolárov.

 

Behom najbližších hodín by sa mala situácia ohľadom dvojnásobného majstra sveta vyjasniť. O 18:00 hod SELČ sa otvára v zámorí trh s voľnými hráčmi a kluby budú môcť začať jednať s hráčmi bez zmluvy o nových kontraktoch. Nejednej ponuky sa určite dočká aj ruský útočník, ktorého predstava o jeho plate sa pohybuje vo výške 7,5 miliónov USD.