Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.7.)

sobota, 2. júl 2016 11:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID:Toni Kroos jednoznačne poprel správy o tom, že by mal Madrid opustiť. Reč bola pritom najmä o Manchestri City, ale v aktuálnom pôsobisku je spokojný. (Express)

REAL MADRID: Fanúšikovia Bieleho baletu sa môžu tešiť na semifinálovú bitku Cristiana Ronalda proti Garethovi Baleovi. Walesan síce včera neskóroval, no jeho tím vyhral nad Belgickom 3:1, čom im postavilo v semifinále do cesty Portugalčanov. (ESPN)

BARCELONA: Koniec špekuláciám o Neymarovi spravil podpis na novej zmluve. Brazílčan bude patriť Barçe do leta 2021, pokiaľ niekto nezaplatí 190 miliónov eur, pričom výkupná klauzula bude každým rokom vzrastať. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros sledujú situáciu Christiana Bentekeho v Liverpoole. 25-ročný útočník odohral v tejto sezóne 29 zápasov s 9 gólmi a jeho odchod je takmer istý. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Snahu opustiť Chelsea prejavil útočník Diego Costa. Ten sa v ostatnej sezóne trafil len 12krát a rád by sa vrátil do Atlética. To však musí ponúknuť 40 miliónov libier. (Daily Star)

SEVILLA : Defenzívny záložník Luismi priestor u Los Rojiblancos nedostával a po vypršaní zmluvy bude hľadať šťastie inde. Už teraz je známe, že pôjde o druholigový Valladolid. (Marca)

GRANADA: Hosťovanie je v štádiu riešenia v prípade záložníka Jéremieho Bogu z Chelsea. Ten za anglický klub nenastupuje a v minulej sezóne bol na hosťovaní v Rennes. (Fichajes.com)

SPORTING GIJÓN & LEGANÉS: Pre zmenu klubu sa rozhodol 25-ročný útočník Miguél Angel Guerrero, hrávajúci za Gijón. Jeho novým domovom sa stane madridský tím CD Leganés. (Futbol.as)