Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (20.5.2011)

piatok, 20. máj 2011 18:42 | Autor: Jakub Repa

Prestupové klebety a špekulácie (20.5.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (20.5.2011) | zdroj: Jakub Repa pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami. Prinášame vám súhrn najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Arshavin späť do Zenitu

Zdá sa, že dni ruského reprezentanta v anglickej premier League sú spočítané. Wengerovi došla trpezlivosť a podľa najnovších informácií sa zdá byť reálny návrat Arshavina do ruskej domácej súťaže. Jeho trhová hodnota sa pohybuje okolo 15 milionov eur. Záujem o služby tohto talentovaného mladíka prejavil hlavne Zenit Petrohrad.

Benzema chce zostať v Reale

Podľa agenta francúzskeho reprezentanta Karima Benzemu je jeho klient v Reale Madrid veľmi spokojný a nechce zmeniť pôsobisko. O Benzemu bol záujem predovšetkým z Ostrovov, kde po ňom poškuľovali funkcionári Arsenalu a Liverpoolu.

Neymar a Chelsea?


Mladý brazílsky reprezentant sa nedávno vyjadril u novinárov, že jeho snom je obliekať dres anglickej Chelsea Londýn. Ako je známe klub zo Stamford Bridge sa o tohto talentovaného útočníka zaujímal už počas minuloročného letného prestupového termínu, no vtedy bola jeho snaha márna. Tentokrát to vyzerá nájdejnejšie...

Ronaldov návrat do Anglicka ?


V minulých dňoch sa objavili v správach špekulácie, podľa ktorých by chcel Manchcester City v lete uloviť Cristiana Ronalda za dychvyrážajúcich 150 miliónov eur. Táto správa však bola okamžite vyvrátená predstaviteľmi Realu, ale aj samotného Manchestru City. Ronaldove meno vraj nefiguruje a ani nefigurovalo na zozname letných posíl Citizens.