Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)

nedeľa, 3. júl 2016 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Nepríjemnosti prežil Ivan Rakitić, na ktorého dom zaútočili vandali krátko po vypadnutí Chorvátska z Eura. Futbalista s rodinou ušiel a cez sociálnu sieť odkázal, že mu nikto nedokáže vziať úsmev z tváre. (Football-Espana)

REAL MADRID: Ďalšie aktívne leto Realu predpovedajú médiá. Prísť by mohol Eden Hazard z Chelsea a David Alaba z Bayernu. Predaný, naopak, má byť James Rodríguez. (ESPN)

REAL MADRID: UEFA Supercup je síce na programe až o mesiac, no už teraz sa zdá, že ho Keylor Navas nestihne. Zotavuje sa totiž z operácie achillovej päty a času nemá dostatok. (Football-Espana)

SEVILLA: Španielska tlač považuje odchod Grzegorza Krychowiaka za vybavený. Poľský záložník bude nastupovať za PSG, ktoré zaplatí 30 miliónov eur. (Daily Mail)

BILBAO & REAL SOCIEDAD: Medzi baskickými rivalmi sa sťahuje 22-ročný útočník Iker Hernández. Ten opustí materský San Sebastián a nastupovať bude za Los Leones. (tuttomercatoweb)

VILLARREAL: Štvrtý tím poslednej sezóny lanári wolfsburského krídelníka Daniela Caligiuriho za 7 miliónov eur. V minulej sezóne skóroval len dvakrát, no v ročníku 2014/15 sa prezentoval 7 gólmi. (Bild)

SPORTING GIJÓN: Hoci gólman Diego Mariño so svojím Levante z La Ligy vypadol, bude v nej chytať aj naďalej. Na štvorročnej spolupráci sa dohodol na svere Pyrenejského polostrova. (Lequipe)