Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.7.)

utorok, 5. júl 2016 12:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Bitka o Pellého

Podľa britských médií sa chystá veľká prestupová bitka o Graziana Pellého zo Southamptonu. Talianskeho reprezentanta má lanáriť niekoľko čínskych klubov, pričom vo svojom kádri by ho veľmi rád videl aj nový tréner Chelsea Antonio Conte. Pellé by vraj mohol prestúpiť za približne 20 miliónov eur. (90min.com)

United si verí v boji o Pogbu

Anglický denník Daily Mail tvrdí, že vedenie Manchestru United je presvedčené o tom, že získa hviezdneho francúzskeho záložníka Paula Pogbu z Juventusu Turín. Red Devils si budú musieť na jeho služby pripraviť približne 100 miliónov eur. (Daily Mail)

Arsenal chce Moratu

Don Balon prišiel s informáciou, podľa ktorej londýnsky Arsenal pripravuje lukratívnu ponuku na španielskeho útočníka Alvara Moratu. Morata sa toto leto vrátil z Juventusu Turín do Realu Madrid, veľký záujem o jeho služby má aj Chelsea. (Don Balon)

Simeone nikam nejde

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone prehlásil, že jeho odchod zo španielskej metropoly nie je aktuálny a na lavičke Los Rojiblancos by sme ho mali vidieť aj v nasledujúcom ročníku. O Simeoneho konci v Madride sa hovorilo po prehre vo finále Ligy majstrov 2016. (90min.com)

Redknapp by bol potešený

Skúsený anglický tréner Harry Redknapp známy predovšetkým z pôsobenia v Tottenhame Hotspur či Queens Park Rangers, prehlásil, že by bol potešený, keby bol v hre o pozíciu hlavného kormidelníka anglickej futbalovej reprezentácie. (90min.com)

Matuidi v Anglicku

Stredopoliar Parížu Saint- Germain a Francúzska Blaise Matuidi odcestoval počas voľných dní na Euro 2016 do Anglicka, čo zvýšilo špekulácie o jeho možnom prestupe do Premier League. Matuidi je údajne v hľadáčiku Manchestru United. (90min.com)

Z VOLEJA

Manchester City je blízko získaniu talentovaného Leroya Saného zo Schalke 04. (Manchester Evening News)

Liverpoolsky Everton sa eminentne zaujíma o brankársku jednotku Kaspera Schmeichela z Leicestru City. (Liverpool Echo)