Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)

streda, 6. júl 2016 10:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Aaron Mooy sa pred pár dňami vydal z Austrálie do Manchestru City, tam sa však podľa očakávania nebude pokúšať prebojovať do prvého tímu. Tento rok má totiž hosťovať v druholigovom anglickom Huddersfielde. (theguardian)

LIVERPOOL: Fyzickú kondíciu si bude Brad Jones v nadchádzajúcich dňoch udržiavať na tréningoch Liverpoolu. Austrálsky brankár už nechcel pokračovať v holandskom Nijmegene a teraz je v procese hľadania si nového klubu. (thisisanfield)

LIVERPOOL:Sergi Canos nakoniec v Liverpoole pravdepodobne neprerazí a kývne na ponuku od Norwichu, ktorá zodpovedá 2,5 miliónom libier. Canos do Liverpoolu prišiel pred tromi rokmi z Barcelony a teraz mu zostáva len rok do konca kontraktu. Liverpool však pravdepodobne bude žiadať klauzulu pre prípadné spätné odkúpenie. (skysports.com)

TOTTENHAM a WEST HAM: Do bitky o kanoniera Vincenta Janssena z Alkmaaru sa podľa posledných správ nedávno vložil West Ham, ktorí sa pripojil k Tottenhamu. Kohúti však dúfajú, že prestup čoskoro dotiahnu k zdarnému koncu a svoju ponuku plánujú zvýšiť na 20 miliónov eur. (dailymail)

WEST HAM: West Ham United si poistil služby Aarona Cresswella. Anglický obranca mal s kladivármi kontrakt do roku 2020 a teraz ho o rok predĺžil. (bbc.com)

WATFORD: Nový kontrakt do leta 2018 s Watfordom podpísal brankár Heurelho Gomes, ktorý po skončení uplynulej sezóny získal cenu pre klubového hráča roka.  (bbc.com)

PREMIER LEAGUE: Wesley Sneijder s najväčšou pravdepodobnosťou toto leto opustí turecký Galatasaray. Záložníkov agent už prezradil, že jeho klient zmení klub. Záujem už prejavili celky z Anglicka, Talianska ale i Číny. (football-oranje)