Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.7.)

streda, 6. júl 2016 12:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Juventus odmietol ponuku Manchestru City

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio informoval, že taliansky šampión Juventus Turín odmietol ponuku Manchestru City na kúpu skúseného stopéra Leonarda Bonucciho. Reprezentanta Talianska pozorne sleduje aj londýnska Chelsea. (Gianluca Di Marzio)

Schweinsteiger do PSG?

Sport Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa šampión Ligue 1 Paríž Saint- Germain zaujíma o nemeckého stredopoliara Bastiana Schweinsteigera z Manchestru United. PSG vraj Red Devils o možnom prestupe „Bastiho“ informuje po skončení Euro 2016. (Sport Bild)

Stones chce prestup

Viaceré anglické médiá tvrdia, že talentovaný stredný obranca John Stones už nechce pokračovať v Evertone, ale rád by prestúpil do Manchestru City, ktorý sa ho snaží získať už od konca minulého ročníka. (goal.com)

Chelsea sa dohodla s Witselom

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea dohodla s belgickým stredopoliarom Axelom Witselom na podmienkach kontraktu. Teraz už len ostáva dohoda medzi Chelsea a Zenitom Petrohrad, ktorému Witsel patrí. (The Sun)

60M za Aubameyanga?

Zdroj menom Der Westen informuje, že finalista Ligy majstrov 2015/2016 Atlético Madrid je pripravený ponúknuť Borussii Dortmund šesťdesiat miliónov eur za gabonského krídelníka Pierra Emericka Aubameyanga. (Der Westen)

Everton rokuje o Pellém

Liverpool Echo tvrdí, že liverpoolsky Everton začal rokovania so Southamptonom o prestupe talianskeho útočníka Graziana Pellého. Reprezentant Talianska sa ocitol v hľadáčiku svojho bývalého kouča Ronalda Koemana, ktorý v lete odišiel zo Southamptonu práve do Evertonu. Pellého sleduje aj Chelsea. (Liverpool Echo)

Z VOLEJA

Liverpool FC sa snaží získať talentovaného Anteho Čoriča z Dinama Záhreb. (tPortal)

Leicester City sa pokúsi kúpiť mladého obranca Michaela Keana z Burnley FC. (Daily Mail)

Atlético Madrid je ďalším z klubov, ktoré sa zaujíma o Kevina Gameira z FC Sevilla. (France Football)

Arsenal je pripravený zaplatiť výkupnú klauzulu (40 miliónov) za Alexandrea Lacazettea z Lyonu. (Daily Telegraph)