Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)

štvrtok, 7. júl 2016 07:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a CHELSEA: Arsenal bol pripravený sa s Chelsea pobiť o útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid. Nechcel ale platiť požadovaných 57 miliónov libier. Avšak interes anglických klubov už je pasé, pretože Morata sa vrátil do Realu Madrid. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Henrik Mchitarjan sa oficiálne stal novou posilou Manchestru United. Zhruba za 42 miliónov eur sa na Old Trafford sťahuje po podpísaní štvorročného kontraktu s opciou na ďalší rok z Dortmundu. Armeńsky záložník už v novom pôsobisku poskytol aj prvé rozhovory. (manutd.com)

CHELSEA: Valencia odmietla ponuku Chelsea na záložníka Andreho Gomesa vo výške 40 miliónov libier. (metro)

CHELSEA:Oscar je teraz často spájaný s odchodom z Chelsea a zamieriť by mohol na Apeninský polostrov. Záujem o brazílskeho záložníka má Juventus, ktorý svoj záujem o hráča predostrel už skôr. (transfermarkt)

CHELSEA:Jeremie Boga by si mal počas nadchádzajúcej sezóny zahrať španielsku najvyššiu súťaž. Mladý záložník Chelsea sa už totiž dohodol na ročnom hosťovaní v španielskej Granade. (dailymail)

LIVERPOOL: Mario Balotelli si hľadá nový angažmán a zamieriť by mohol do Sampdorie. 25-ročný útočník má síce ešte na dva roky kontrakt s Liverpoolom, ale ten s ním už nepočíta. (skysports)

SWANSEA: Jasno o svojom ďalšom pôsobisku má Mike van der Hoorn. 23-ročný stopér za bližšie nešpecifikovaných podmienok prestúpil do Swansea City, kde podpísal trojročnú zmluvu. (skysports)

WBA: West Bromwich Albion priviedol Matta Phillipsa. Ten do birminghamského klubu zamieril z druholigového Queen 's Park Rangers a podpísal kontrakt s platnosťou do roku 2020. (skysports)