Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.)

štvrtok, 7. júl 2016 07:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Arsenal bol pripravený sa s Chelsea pobiť o útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid. Nechcel ale platiť požadovaných 57 miliónov libier. Avšak interes anglických klubov už je pasé, pretože Morata sa vrátil do Realu Madrid. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID: Diego Simeone síce nedávno predĺžil kontrakt s Atléticom Madrid, no napriek tomu by mohol odísť. Na svetlo futbalového sveta sa dostali informácie, že by uznávaný stratég mohol prevziať argentínsku reprezentáciu. Aby sa tento prestup mohol uskutočniť, stačí aktivovať výstupnú doložku v zmluve s madridským klubom. (en.as.com)

VALENCIA: Valencia odmietla ponuku Chelsea na záložníka Andreho Gomesa vo výške 40 miliónov libier. (metro)

CELTA VIGO: Celta Vigo priviedla Álvara Lemosa. Ten doposiaľ nastupoval za druholigové Elche a vo svojom novom pôsobisku by mal hrávať minimálne päť nadchádzajúcich rokov. (marca.com)

BETIS SEVILLA: Bas Dost by mohol opustiť Wolfsburg a namieriť si to do Realu Betis. Podľa niektorých médií 27-ročný kanonier už osobne hovoril aj s trénerom sevillského klubu. (marca.com)

GRANADA: Jeremie Boga by si mal počas nadchádzajúcej sezóny zahrať španielsku najvyššiu súťaž. Mladý záložník Chelsea sa už totiž dohodol na ročnom hosťovaní v španielskej Granade. (dailymail)