Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)

piatok, 8. júl 2016 08:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Real Madrid investuje do budúcnosti a z Paraguaja získal talent v osobe 18-ročného Sergia Díaza. Ten vraj klub z hlavného mesta Španielska vyšiel na šesť miliónov eur. (skysports)

FC BARCELONA: Lionel Messi a jeho otec dostali na súde v Barcelone za daňové podvody trest 21 mesiacov väzenia. Do väzenia však podľa predpokladov nemusia. Podľa španielskych zákonov si môžu odsúdení za nenásilné trestné činy s doteraz čistým registrom odpykať tresty kratšie ako dva roky na podmienku na slobode. (espnfc)

FC BARCELONA: Už niekoľko týždňov sa hovorí o tom, že by turecký reprezentačný kapitán Arda Turan mohol opustiť Camp Nou. Teraz sa o jeho služby prihlásila Borussia Dortmund. (90min.com)

ATLÉTICO MADRID: Francúzsky futbalisti žijú svoj zlatý sen. V semifinále Eura zdolali vďaka dvom gólom útočníka Atletica Madrid Antoine Griezmanna úradujúcich majstrov sveta z Nemecka 2: 0 a v nedeľu si zahrajú o titul s Portugalskom.

MÁLAGA: Málaga oficiálne získala Sandro Ramíreza. Ten do andalúzskeho klubu zamieril po skončení zmluvy z Barcelony a vo svojom novom pôsobisku uzavrel kontrakt do roku 2019. (espnfc)