Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.)

piatok, 8. júl 2016 11:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Milik do Barcelony?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport prišli s informáciou, podľa ktorej sa španielsky šampión FC Barcelona zaujíma o získanie poľského reprezentanta Arkadiusza Milika. Kanonier holandského Ajaxu Amsterdam odohral výborné majstrovstvá Európy a o jeho služby sa zaujíma hneď niekoľko veľkoklubov. (Gazzetta dello Sport)

Morata a Arsenal?

Podľa denníka Daily Mirror by španielsky útočník Realu Madrid Alvaro Morata rád posilnil londýnsky Arsenal. V poslednom období sa v súvislosti s Moratom hovorilo hlavne o interese konkurenčnej Chelsea, avšak bývalý útočník Juventusu Turín by zrejme radšej obliekal dres celku z Emirates Stadium. (Daily Mirror)

Kroos do Man City?

Francúzsky portál Le 10 Sport tvrdí, že ak Paul Pogba z Juventusu Turín prestúpi do Realu Madrid, v kráľovskom veľkoklube skončí nemecký reprezentant Toni Kroos, ktorý by sa následne mohol sťahovať do Manchestru City. (le10sport.com)

Pogba United nechce

Do včerajška sa v súvislosti s Paulom Pogbom hovorilo predovšetkým ohľadom prestupu do Manchestru United, avšak vysvitlo, že francúzsky stredopoliar by turínsky Juventus radšej vymenil za víťaza Ligy majstrov 2016 Real Madrid. (L´Equipe)

Rodriguez do City?

Portál hereisthecity.com na svojej stránke informoval, že Manchester City sa v najbližších dňoch pokúsi získať švajčiarskeho reprezentanta Ricarda Rodrigueza. Krajný bek nemeckého Wolfsburgu patrí na svojom poste medzi najlepších futbalistov v Európe. (hereisthecity.com)

Mancini trénerom Anglicka?

Taliansky kormidelník Roberto Mancini údajne nie je spokojný v Interi Miláno a hľadá novú výzvu. Bývalého trénera anglického Manchestru City vraj sleduje futbalová asociácia FA, ktorá momentálne hľadá pre tím Albionu nového kormidelníka. (Guardian)

Z VOLEJA

Arsenal je pripravený s Lyonom rokovať o prestupe Alexandrea Lacazettea. (Daily Mail)

Leonardo Bonucci je blízko k prestupu z Juventusu Turín do Chelsea. (The Sun)

Leicester City sa už nebude pokúšať získať záložníka Norwichu Robbieho Bradyho. (Daily Mirror)