Main Content

Ostane Eden Hazard v Chelsea? Prehovoril jeho brat

piatok, 8. júl 2016 11:33 | Autor: Jakub Vaverka

Ostane Eden Hazard v Chelsea? Prehovoril jeho brat
Ostane Eden Hazard v Chelsea? Prehovoril jeho brat | zdroj: © TASR

O budúcnosti belgického reprezentanta Edena Hazarda sa v posledných týždňoch písalo vo veľkom, avšak momentálne to vyzerá tak, že kapitán výberu Červených Diablov z Euro 2016 bude aj v budúcej sezóne obliekať dres londýnskej Chelsea.

Najlepší futbalista Premier League zo sezóny 2014/2015 zažil katastrofálny minulý ročník, nedarilo sa Chelsea, nedarilo sa ani Hazardovi, navyše, prenasledovali ho zranenia a niekoľko zápasov musel vynechať. V závere ročníka sa číslo 10 pomaly dostávalo do formy a na ME 2016 vo Francúzsku patril Hazard medzi najlepších hráčov Belgicka.

Niet divu, že sa vo veľkom špekulovalo o Edenovej budúcnosti. Vytrvalo sa o jeho služby zaujímal francúzsky majster Paríž Saint- Germain, interes netajil ani víťaz Ligy majstrov 2015/2016 Real Madrid a Edena sa mal pokúsiť získať aj konkurenčný Manchester United, ktorého sa ujal niekdajší kouč The Blues José Mourinho.

Momentálne to však vyzerá tak, že Eden Hazard ostane na Stamford Bridge ešte minimálne jednu sezónu.  Tréner Antonio Conte s ním ráta do základnej zostavy a Belgičan bude mať dokonalú príležitosť dokázať, že minulá sezóna bola len dočasným výpadkom.

O budúcnosti bývalého hráča LOSC Lille hovoril Hazardov brat, talentovaný mladík Kylian, ktorý je momentálne hráčom maďarského Ujpestu, jeho slová cituje portálGoal.com: „Eden ostane v Chelsea, je tam šťastný. Miluje Londýn. Je to tam preňho dobré, veľmi to tam chválil. Chelsea je jedným z najväčších tímov na svete. Tento rok bude preňho opäť špeciálny.“