Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)

sobota, 9. júl 2016 09:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Španielsky súd odložil prípad sprenevery a korupcie týkajúcej sa prestupu brazílskeho útočníka Neymara do Barcelony. Žiaden trestný čin sa podľa rozhodnutia súdu nestal. (sport-english)

FC BARCELONA: Marlon odišiel z Fluminense na hosťovanie do Barcelony. 20-ročný brazílsky obranca by mal spočiatku nastupovať najmä za rezervu slávneho klubu. Ak však odohrá aspoň päť zápasov za prvý tím majú Blaugranas možnosť aktivovať výkupnú opciu vo výške 6 miliónov eur. (goal.com)

REAL MADRID a MÁLAGA: Obranca Diego Llorente sa po ukončení hosťovania zo zostupujúceho Raya Vallecana vrátil do Realu Madrid. Dlho sa však neohrial a znovu odchádza. Tentoraz si 22-ročného rodáka z Madridu a odchovanca Realu na rok vypožičala Málaga. (futbol.as)

ATLÉTICO MADRID: Jesús Gámez bude v nadchádzajúcej sezóne hrať League Championship. 31-ročný španielsky obranca vymenil Atlético Madrid za Newcastle United. Tomu má pomôcť s návratom medzi anglickú smotánku. Odchovanec Málagy vo svojom novom pôsobisku podpísal kontrakt na dva roky. (bbc)

SEVILLA: Sevilla na hosťovanie priviedla Matiasa Kranevittera. Argentínsky stredopoliar prichádza do andalúzskeho klubu na ročné hosťovanie z Atlética Madrid, kde sa výraznejšie nedokázal presadiť. (espnfc)

MÁLAGA: AC Miláno môže znovu počítať so službami Hachima Mastoura. Ten mal pôvodne v Španielsku formou hosťovania nastupovať dve sezóny. 18-ročný Maročan s talianskym pasom sa však nedokázal presadiť a preto sa predčasne vrátil k Rossoneri. (espnfc)

REAL BETIS: Real Betis posilnil Felipe Gutiérrez. Čílsky reprezentant prestúpil z holandského Twente a vo svojom novom pôsobisku sa dohodol na štvorročnej zmluve. (marca.com)