Main Content

Príde Trenčín o svojho kľúčového hráča ešte pred Ligou majstrov?

nedeľa, 10. júl 2016 10:59 | Autor: Filip Chudý

Príde Trenčín o svojho kľúčového hráča ešte pred Ligou majstrov?
Príde Trenčín o svojho kľúčového hráča ešte pred Ligou majstrov? | zdroj: © TASR

Trenčín už v stredu vstúpi do Ligy majstrov. A hoci sa zdalo, že nepredá dovtedy žiadneho futbalistu, najnovšie správy hovoria o tom, že tesne pred zápasom v Slovinsku môže prísť o svojho kľúčového hráča.

V stredu večer o 20:30 vstúpi Trenčín do 2. predkola Ligy majstrov na pôde Olimpije Ľubľana. Už sa zdalo, že dovtedy nikoho nepredá, lenže nemusí sa tomu tak stať. Ako včera informovala televízna zložka RTVS, o Gina van Kessela prejavila vážny záujem Slavia Praha. Tá by ho mala chcieť kúpiť ešte pred Ligou majstrov, pretože ak by v nej nastúpil za Trenčín, neskôr by bol pre Slaviu v Európskej lige, v ktorej začína už vo štvrtok, vlastne nepoužiteľný.

Ako priznali samotní Trenčania na konci ligovej sezóny, v lete je veľmi reálny odchod trojice Kingsley Madu, Matúš Bero a Gino van Kessel. Ako včera priznal pre rozhlasovú zložku RTVS generálny manažér Trenčína Róbert Rybníček, táto trojica AS zrejme v lete naozaj opustí. „Náš odhad je, že dokopy ich predáme za 3,5 milióna eur, ak by nám všetko vyšlo, tak potom za 4 milióny eur,“ dodal pre rozhlas RTVS Rybníček.  

Trenčín už v lete prišiel o Milana Rundiča a Mitchella Scheta, ktorí sa ešte pred koncom zmlúv dohodli so Slovanom, Dávid Guba uprednostnil ponuku z Niecieczy, Ryan Koolwijk sa radšej vrátil do vlasti, no a Trenčín sa dobrovoľne vzdal vlastne len služieb Stefana Maierhofera, ktorého nahradil Rangelo Janga. Chýbať môže v Lige majstrov aj Madu, ktorý má problém s vízami a jeho štart je otázny. Ak by nemohol hrať a odišiel by aj Van Kessel, Trenčín by musel urobiť oproti jarnej základnej zostave až päť zmien.