Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)

nedeľa, 10. júl 2016 11:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Claudio Bravo by sa mohol sťahovať zo Španielska do Anglicka. Záujem o barcelonského gólmana má podľa posledných správ Manchester City. (mundodeportivo)

TOTTENHAM: Tottenham má údajne záujem o Maria Götzeho. Ten za Bayern Mníchov nenastupuje pravidelne a nemecký reprezentant by mohol zamieriť do Tottenhamu. (metro)

LIVERPOOL: Anderson Talisca by mohol zamieriť do Liverpoolu. Ten hľadá posilu do útoku a práve 22-ročný Brazílčan lisabonskej Benficy sa dostal do hľadáčika The Reds. (independent)

SOUTHEMPTON: Southampton je ďalším záujemcom o Jérémyho Pieda. Francúzsky obranca je po vypršaní kontraktu s Nice voľným hráčom a o jeho služby je záujem. (90min)

WEST HAM UNITED:Carlos Bacca sa stal nechceným v AC Miláno a onedlho by tak mohol zamieriť do Anglicka. Podľa posledných správ sa o kolumbijského reprezentanta zaujíma West Ham United, ktorý mal dokonca už podať oficiálnu ponuku vo výške 30 miliónov eur. (dailymail)

WEST HAM UNITED: Gökhan Töre má namierené do Premier League. Turecký reprezentant, ktorý nastupuje za Beşiktaş má formou ročného hosťovania posilniť West Ham United. (westhamtillidie)

SWANSEA: Viacero ponúk z anglickej najvyššej súťaže má Hal Robson-Kanu. Ten je po odchode z Readingu voľným hráčom avšak po vydarenom vystúpení Walesu na ME 2016 si však s istotou polepší. Medzi záujemcov o služby ofenzívneho univerzála má patriť aj Swansea City. (express)

WBA: Saido Berahino má s West Bromwichom kontrakt do konca nadchádzajúcej sezóny ale napriek tomu za začalo hovoriť o jeho odchode. Záujem o služby anglického útočníka má konkurenčný Stoke City, no WBA je pripravený  22-ročnému kanonierovi ponúknuť dlhoročné predĺženie zmluvy. (espnfc)

WATFROD: Juan Zúñiga v posledných troch sezónach vypadol zo zostavy Neapola. Túto jar strávil na hosťovaní v Bologni a v najbližšej dobe zrejme tím talianskeho vicemajstra opustí nadobro. Záujem o 30-ročného kolumbijského reprezentačného obrancu má Watford. (eurosport)