Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)

nedeľa, 10. júl 2016 11:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Claudio Bravo by sa mohol sťahovať zo Španielska do Anglicka. Záujem o barcelonského gólmana má podľa posledných správ Manchester City. (mundodeportivo)

FC BARCELONA:Arda Turan je spájaný s odchodom z Barcelony. Zamieriť by mohol späť do Galatasarayu. Ten má podľa tureckých médií o svoju bývalú oporu záujem. (sabah)

REAL MADRID: Sporting Lisabon by mal formou hosťovania posilniť Lucas Silva. Kmeňový záložník Realu Madrid uplynulú sezónu pomáhal Marseille, ale výraznejšie sa však nedokázal presadiť. Preto je pravdepodobné, že aj nadchádzajúci ročník zrejme strávi mimo Španielska. (marca)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid by mal posilniť Alex Werner. 20-ročný argentínsky brankár, ktorý je súčasťou nominácie svojej vlasti na Olympijské hry, rokuje o presune do Madridu. (tribalfootball)

ATLÉTICO MADRID a SEVILLA: Luciano Vietto by mohol vymenil Atlético Madrid za Sevillu. Tá začala na príchode argentínskeho útočníka konať. Madridčania však na rozdiel od andalúzskeho klubu údajne preferujú skôr hosťovanie. (marca)

GRANADA: Luzern získal Ricarda Costu. 35-ročný portugalský stopér do švajčiarskeho klubu zamieril ako voľný hráč z Granady a vo svojom novom pôsobisku podpísal kontrakt na dva roky s opciou. (blick.ch)