Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)

pondelok, 11. júl 2016 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi opustí Barcelonu v 2018

Španielska Cadena Cope tvrdí, že argentínska hviezda Lionel Messi opustí FC Barcelona v roku 2018. V tomto období Argentínčanovi vyprší na Camp Nou aktuálny kontrakt a špekuluje sa, že LM10 už novú zmluvu s Barcelonou nepodpíše. (Cadena Cope)

Arda Turan do Arsenalu?

Don Balón informuje, že londýnsky Arsenal sa v letnom prestupovom období pokúsi získať tureckého reprezentanta Ardu Turana. Turan je stále hráčom FC Barcelona, i keď v drese Kataláncov sa mu v uplynulej sezóne príliš nedarilo. (Don Balón)

Bitka o trénerský post

Podľa Daily Mirror sa súboj o trénerský post v anglickej reprezentácie uskutoční medzi domácim kormidelníkom Samom Allardyceom a nemeckým trénerom Jurgenom Klinsmannom. Celá vec bude rozhodnutá do začiatku kvalifikácie MS 2018. (Daily Mirror)

Real Madrid chce Kantého

Vedenie Bieleho Baletu sa podľa ABC zameria v najbližších týždňoch na získanie francúzskeho stredopoliara N´Gola Kantého. Kanté zažil vynikajúci ročník v Leicestri City a kvalitné výkony podával aj na Euro 2016 vo Francúzsku, kde získal striebornú medailu. (ABC)

Z VOLEJA

Portugalsko včera po prvý raz v histórii vyhralo Majstrovstvá Európy. Tím Fernanda Santosa zdolal vo finále domáce Francúzsko 1:0 po predĺžení, víťazný gól vsietil v 109.minúte striedajúci útočník Eder.

Hrdina finále Eder prezradil, že pred príchodom na ihrisko mu Ronaldo povedal, že vsieti víťazný gól zápasu. (goal.com)

Zápas musel už v 24.minúte opustiť Cristiano Ronaldo, ktorý má po likvidačnom zákroku Dimitriho Payeta zranené koleno. Dĺžka jeho rekonvalescencie je neznáma.

Kritizovaný stredopoliar domácich Dimitri Payet po zápase povedal, že nemal úmysel Ronalda zraniť. (goal.com)

Kapitán Portugalska Cristiano Ronaldo na sociálnej sieti po zápase napísal, že získal trofej, o ktorej vyhraní sníval už odmalička.

CR7 taktiež dodal, že o potenciáli „brazílskych Európanov“ nikdy nepochyboval. Zaujímavosťou je, že Portugalsko si na Eure zapísalo 5 remíz a 1 víťazstvo. (goal.com)

Útočník Francúzska André Pierre Gignac, ktorý v 92.minúte trafil tyč po zápase povedal, že toto finále je preňho nočnou morou. (goal.com)

Stopér Pepe deklaroval, že Portugalsko vyhralo finále pre zraneného kapitána Cristiana Ronalda. (goal.com)

Útočník Francúzska Antoine Griezmann si myslí, že finálový triumf Portugalska zabezpečil Zlatú loptu 2016 pre Cristiana Ronalda. (goal.com)