Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.7.)

pondelok, 11. júl 2016 11:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Definitívnym neúspechom sa končí hon Chelsea na Álvara Moratu. Ten po presune z Juventusu ostane v kádri Bieleho baletu aj pre sezónu 2016/17. (Metro)

REAL MADRID: Lucas Silva končí so svojou kariérou. 23-ročný stredopoliar má problémy so srdcom, čo mu znemožňuje ďalej hrávať a informáciu podal cez sociálnu sieť. (calciomercato)

REAL MADRID: Portugalsko, aj s madridským duom PepeCristiano Ronaldo je európskym šampiónom. Hviezdny útočník sa zranil a v 25. minúte musel striedať, zatiaľ čo opora zadných radov odohrala celých 120 minút. Portugalčania vyhrali nad Francúzskom 1:0 po predĺžení. (Guardian)

BARCELONA: Anglického reprezentačného brankára Joea Harta môže v bráne Manchestru City nečakane vymeniť Marc-André ter Stegen. Jeho cena je 20 miliónov libier. (Daily Mail)

BARCELONA: Dlhotrvajúce rokovania o prestupe Adriana Correiu do Lazia majú úspešný koniec. Taliani zaplatia za barcelonského zadáka necelé dva milióny eur. (Fichajes.net)

ATLÉTICO MADRID: Útočník Mauro Icardi údajne vyjednal s Atléticom podmienky zmluvy a priblížil sa tak k sťahovaniu do Madridu. Teraz je na pláne vyjednávanie s Interom Miláno. (futbol.as.com)

VILLARREAL: Sťahovanie do Milána čaká Mattea Musacchia. Argentínsky stopér prejde do tímu Rossoneri za 30 miliónov eur. (tribalfootball.com)

DEPORTIVO: Pôsobenie v anglickom Derby County malo pre obrancu Raúla Albentosu krátke trvanie a vracia sa do vlasti. Po pôsobeniach v Eibare alebo Málage teraz bude obliekať dres La Coruñčanov. (Marca)