Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)

utorok, 12. júl 2016 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Snahu priviesť Lucasa Mouru Liverpoolčania stále nevzdali. Na istý čas rokovania zastali, no boli obnovené a presun brazílskeho krídelníka nie je vylúčený. (Skysports)

LIVERPOOL & CRYSTAL PALACE: The Eagles ponúkli Christianovi Bentekemu to, čo požadoval. Okrem Belgičania však musí kývnuť aj jeho súčasný zamestnávateľ. (Express)

LIVERPOOL: Budúcu sezónu by na Anfield Road mohol odohrať skúsený brankár Alex Manninger. 39-ročný rakúsky veterán by sa na rok mohol stať klubovou brankárskou trojkou. (Daily Mail)

ARSENAL: 21-ročný stredopoliar Isaac Hayden v drese The Gunners priestor nedostával, a preto zvolil odchod. Najbližšie tri roky strávi v druhej lige v St.James' Parku. (BBC)

WEST HAM: Pôsobenie v Besiktasi na rok preruší krídelník Gökhan Töre hosťovaním u Kladivárov. V uplynulej sezóne sa v Süper Lig predviedol 4 gólmi a siedmimi gólovými prihrávkami. (klubový web)

SWANSEA CITY: Waleský tím si zaviazal obrancu Stephena Kingsleyho do konca sezóny 2019/20. Len 21-ročný Škót si to vyslúžil dobrými výkonmi zo záveru sezóny. (Wales Online)

MIDDLESBROUGH: Álvaro Negredo v rokoch 2013 až 2015 pôsobil v Manchestri City a obdobie v Premier League si môže pripomenúť. Forward Valencie v rámci hosťovania posilní M'Boro. (Goal)

HULL CITY: Začiatok sezóny nezastihne Tigrov v plnej sile. Mimo diania je brankár Allan McGregor s problémami s chrbtom a bek Alex Bruce, ktorého trápi achillova päta. (Skysports)

ANGLICKO: Riešenie trénerskej otázky sa črtá v národnom tíme Albionu. Po neúspešnom šampionáte by sa mohol stať nových coachom Sam Allardyce. (Independent)