Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)

utorok, 12. júl 2016 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Vyšetrenia Cristiana Ronalda hovoria o zranených kolenných väzoch, čo znamená štvortýždňovú prestávku. Pre majstra Európy je tak ohrozená účasť v UEFA Superpohári. (ESPN)

REAL MADRID: Informácie o konci kariéry Lucasa Silvu boli unáhlané. Jeho prestup do Sportingu Lisabon stroskotal na zdravotnej prehliadke, ktorá odhalila problémy so srdcom, ale futbalový osud ešte úplne spečatený nie je. (FoxSports)

ATLÉTICO MADRID: Najlepším hráčom šampionátu sa stal Antoine Griezmann. Ten nastrieľal šesť gólov a ťahal francúzky tím až do finále, kde však tím vyšiel strelecky naprázdno. (ESPN)

VALENCIA: Álvaro Negredo v rokoch 2013 až 2015 pôsobil v Manchestri City a obdobie v Anglicku si môže pripomenúť. Španielsky forward v rámci hosťovania posilní Middlesbrough. (Goal)

REAL SOCIEDAD: Brazílsky útočník Jonathas nedohodol podmienky zmluvy s Rubinom Kazaň a hoci bol s ruským tímom na sústredení v Rakúsku, vrátil sa do San Sebastiánu. Tam zváži svoje ďalšie možnosti prestupu. (Football-Espana)

EIBAR: 27-ročný brankár Yoel Rodriguez bude pokračovať vo svojej kariére vo farbách Armeros, a to minimálne na rok. Dohodol sa totiž na hosťovaní z Valencie, pričom Eibar dohodol aj opciu na jeho kúpu. (mundodeportivo.com)