Main Content

Manchester United hľadá obrancu: Príde Gerard Piqué?

utorok, 12. júl 2016 12:08 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United hľadá obrancu: Príde Gerard Piqué?
Manchester United hľadá obrancu: Príde Gerard Piqué? | zdroj: © TASR

Nový tréner Manchestru United José Mourinho buduje pred nasledujúcim ročníkom tím, ktorý bude bojovať o trofeje na všetkých frontov. Portugalčan by rád skvalitnil defenzívu Red Devils, povráva sa, že na Old Trafford by sa mohol vrátiť španielsky stopér Gerard Piqué. Je to reálne?

Regionálny denník  Manchester Evening News prišiel s informáciou, podľa ktorej je vraj Manchester United favoritom na získanie španielskeho stredného obrancu Gerarda Piquého. MEN sa odkazuje ns kurzy stávkovej kancelárie Ladbrokes, v ktorej si môžete okrem tradičných stávok vsadiť aj na prestupy futbalových hviezd.

Kurz na prestup odchovanca FC Barcelona na Old Trafford klesol zo 16 ku 1 na 10 ku 1. Manchester United toto leto kúpil do defenzívy talentovaného univerzála Erica Bailleyho z Villarrealu, nový kouč Red Devils José Mourinho vraj hľadá ďalšie posily do obrannej činnosti.

Šéfom obrany Diablov je anglický reprezentant Chris Smalling, ale povráva sa, že „Mou“ by k nemu rád priviedol hviezdneho partnera. Gerard Piqué už v Manchestri v mladom veku pôsobil, no ako tínedžer sa nedokázal presadiť cez hviezdnu stopérsku dvojicu Rio Ferdinand- Nemanja Vidič a vrátil sa do Barcelony.

Manchester Evening News dodáva, že momentálne nie je jasné, či je odchod 29- ročného stopéra z katalánskej metropoly naozaj reálny, alebo ide len o špekuláciu vytvorenú stávkovými kanceláriami. Existuje však veľká pravdepodobnosť, že ak by Piqué skutočne z Barcelony odchádzal, Manchester United by bol jeho prvou voľbou.