Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)

streda, 13. júl 2016 07:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci majú v krátkom čase ohlásiť príchod ľavého obrancu Lucasa Digneho z PSG. Ten prestúpuje za 20 miliónov eur a predstavia ho v najbližších dňoch. (Daily Mail)

BARCELONA: Koniec šampionátu dal priestor na formálne dotiahnutie príchodu stopéra Samuela Umtitiho z Lyonu. V zmluve má zakomponovanú výkupnú klauzulu na 60 miliónov eur. (ESPN)

REAL MADRID: Hosťovanie v Nemecku čaká obrancu Jesusa Valleja. Ten sa pokúsi vedenie Realu zaujať na diaľku, a to v Eintrachte Frankfurt. (Welt.de)

SEVILLA: Los Rojiblancos sa tešia z príchodu ofenzívnej hviezdy Sao Paula, Paula Henriqueho Gansa. Bývalý Neymarov spoluhráč zo Santosu by mal plniť úlohu tvorcu hry. (klubový web)

CELTA VIGO: Medzi voľnými hráčmi sa dlho nezdržal Facundo Roncaglia. Bývalý obranca Fiorentiny sa dohodol na spolupráci na Estadio Municipal de Balaidos. (Fichajes.com)

EIBAR: Zo susedného Portugalska sa presúva útočník Bebé. Futbalista Benficy so skúsenosťami aj z Manchestru United podpísal v Baskicku zmluvu na štyri roky. (Marca)

GRANADA: Zápasové štarty v Arsenale stále pre ofenzívneho záložníka Jana Torala neprichádzajú. To viedlo k jeho prvému zahraničného hosťovaniu a hrávať bude za El Graná. (Express)