Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.)

piatok, 15. júl 2016 11:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Právy obranca Danilo absolútne nepochybuje o zotrvaní v Reale. Hoci v rozhovore priznal, že prešiel ťažkým obdobím, teraz vidí prestup s nulovou pravdepodobnosťou. (Football-Espana)

BARCELONA: Vedenie v nakupovaní rozhodne nepoľavuje a posilu plánuje priviesť aj do útoku na doplnenie hviezdneho tria Messi-Suárez-Neymar. (Sport-English.com)

ATLÉTICO MADRID & BARCELONA: V júni 2015 sa Luciano Vietto upísal Atléticu a pred sebou má zrejme ďalšiu zmenu. Kontakt s ním udržuje Barça. (Sport-English.com)

SEVILLA: Oficiálnu podobu nadobudne prestup Franca Vázqueza z Palerma do Andalúzie. Ofenzívny záložník oznámil odchod hneď po sezóne a stane sa tak za sumu 15 miliónov eur. (ESPN)

VALENCIA: Počas celého pôsobenia v Arsenale sa Joel Campbell dočkal len 40 štartov a počas tohto leta ho opustí. V médiách sa šepká o záujme zo strany Valencie. (Express)

VALENCIA & ESPANYOL: Argentínsky krídelník Pablo Piatti sa rozlúčil s Netopiermi a od novej sezóny bude nastupovať proti nim. Kontrakt podpíše na barcelonskom RCDE Stadium. (Fichajes.net)

OSASUNA: Neohrozenou brankárskou jednotkou bol v druhej lige Nauzet Pérez. Ten včera podpísal predĺženie zmluvy s trvaním do konca sezóny 2018/19. (Marca)

BETIS: Sevillčania majú záujem o dvoch futbalistov z francúzskej ligy. Na lene majú Benjamina Stambouliho z PSG a monackého útočníka Valéreho Germaina. (Goal)

LAS PALMAS: Chorvátsky strelec Marko Livaja ako voľný hráč opustil Rubin Kazaň a prestupuje na Kanárske ostrovy. Za posledné dva roky si tak oblečie dres štyroch rôznych klubov. (Sport.es)