Main Content

TheSun: Pogba sa už dnes môže stať hráčom United

sobota, 16. júl 2016 10:43 | Autor: Timotej Gašper

TheSun: Pogba sa už dnes môže stať hráčom United
TheSun: Pogba sa už dnes môže stať hráčom United | zdroj: © TASR

Zdĺhavé špekulácie ohľadom prestupu jedného z najperspektívnejších futbalistov sveta by už konečne mohli skončiť. Britské popredné médiá hlásia, že Pogba sa k tímu z Old Trafford pripojí už počas tohto víkendu.

V minulosti záložník s robustnou postavou a viditeľným potenciálom v Manchestri nezaujal a tak ho Sir Alex Ferguson nechal odísť zadarmo. Vtedy 19 ročný Pogba zvolil prestup do Juventusu, čo určite nebol chybný krok.

V Turíne sa Paul vypracoval na jedného z najlepších futbalistov súčastnosti. Z pozície stredného záložníka sa dokázal taktiež podieľať na vyše 70 góloch klubu a od roku 2013 je defenzívny tank pevnou súčasťou francúzskej reprezentácie.

Špekulácie o odchode Pogbu z kádra „Starej dámy“ už vo futbalovom svete nie sú žiadnou novinkou. Pred rokom ho na astronomicky nechutný plat lákal Real Madrid či Chelsea, no Francúz odmietol prestup z dôvodu lojality k Juventusu. „Chceli ma, keď nikto iný nie, teraz ich neopustím,“ hovoril. Toto heslo však „Pogboom“ môže porušiť aj v najbližších hodinách.

Dlhodobé spájanie Pogbu s Manchestrom United sa môže zmeniť už čoskoro v realitu. Britské plátky na čele s TheSun sú presvedčené o tom, že Pogba už aj v tejto chvíli môže byť v britskej metropole a doťahovať svoj „legendárny prestup“. Na povrch sa dostala správa, podľa ktorej by malo ísť o luxusný kontrakt so zárobkom 200 tisíc libier týždenne, no čo zaujme isto viac, je odhadovaná prestupová čiastka, ktorá má činiť astronomických 105 miliónov libier.

Fanúšikovia po celom svete teraz v napätí čakajú, čo sa počas práve prebiehajúceho víkendu udeje, pretože to samozrejme môže znamenať aj prestup roku.

zdroj: givemesport.com