Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)

sobota, 16. júl 2016 11:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Čoraz hlasnejšie sa hovorí o odchode Carlosa Baccu z AC Milána a podiel na tom majú aj anglické kluby. Okrem West Hamu vstupujú do boja aj The Gunners. (Independent)

ARSENAL: Svoj boj o miesto v A-tíme definitívne vzdáva Wellington Silva. 23-ročný Brazílčan neuspel na žiadnom zo svojich šiestich hosťovaní, a tak zamieri do Fluminense. (Goal.com)

CHELSEA: Zmena pôsobiska čaká krídelníka Juana Cuadrada. Kolumbijčan by po minuloročnom hosťovaní v Juventuse mohol nastupovať v niektorom z milánskych klubov. (calciomercatoweb.it)

CHELSEA & LEICESTER CITY: Britské médiá informujú, že N'Golo Kanté bude už v najbližších hodinách hráčom Chelsea. Francúzsky záložník tak končí svoje ročné pôsobenie u Líšok. (Express)

LEICESTER CITY: Majster Anglicka sa skontaktoval so Sevillou a zaujíma sa o Adila Ramiho. 30-ročný stopér by k španielskym, francúzskym a talianskym skúsenostiam mohol pridať aj britské. (Talksport)

LIVERPOOL: Klub z Anfield Road bude zháňať stopéra. Po odchode Kola Tourého s Martinom Škrtelom sa zranil Mamadou Sakho. Podľa prvých správ by mohol prísť Thomas Vermaelen z Barcelony. (Liverpoolecho.co.uk)

HULL CITY: Skúsený škótsky brankár David Marshall dostal ponuku z KCOM Stadium. V Hulle by pri Allanovi McGregorovi mohol spoluvytvoriť zaujímavú dvojicu bývalých gólmanov glasgowských rivalov. (Skysports)

WATFORD: 30-ročný zadák Juan Camilio Zuñiga prichádza na ročné hosťovanie z SSC Neapol. Na konci sezóny mu však v Taliansku vyprší zmluva, čo dáva Sršňom možnosť hráča dohodnúť na trvalo. (BBC)

MIDDLESBROUGH: Pravý kraj obrany hlási posilu z Valencie. Nie je ňou nikto iný, ako dlhšie spomínaný Antonio Barragán. 29-ročný Španiel podpísal zmluvu na tri roky. (Guardian)