Main Content

Chelsea blízko k senzačnému nákupu z Leicestru

sobota, 16. júl 2016 11:17 | Autor: Timotej Gašper

Chelsea blízko k senzačnému nákupu z Leicestru
Chelsea blízko k senzačnému nákupu z Leicestru | zdroj: © TASR

Nový tréner londýnskych „The Blues“ Antonio Conte začal úradovať len nedávno, no vedeniu už naordinoval menný zoznam vysnívaných posíl, medzi ktorými je aj jedna z najväčších senzácií posledného roku.

Vzhľadom na posledné udalosti jeho príbeh pozná každý. N´Golo Kanté ešte pred pár rokmi pôsobil v nižších francúzskych súťažiach, no len za rok strávený v Leicestri dokázal vyhrať Premier League, dostať sa do národného tímu na EURO, ale čo ja najdôležitejšie, dokázal sa vypracovať na jedného z najlepších na svojom poste.

Portál SkySports.com informuje, že Leicester prijal ponuku od Chelsea vo výške 32 miliónov libier a začal tak rokovania o hráčovom kontrakte. Podľa posledných správ londýnsky veľkoklub prejavil záujem o Kantého už pred Majstrovstvami Európy, no francúzsky reprezentant sa chcel sústrediť len na výkony v národnom drese.

Teraz však všetko nasvedčuje tomu, že 25 ročný futbalista sa predsa len stane posilou klubu zo Stamford Bridge. SkySports.com tvrdí, že by malo ísť o 4-ročný kontrakt a hráč by sa k zbytku kádru mal pripojiť už v pondelok.

„The Foxes“ určite chceli hviezdnu trojicu Mahrez, Vardy a Kanté udržať, no sám tréner Claudio Ranieri priznal, že nemá v pláne stáť im v ceste. „Nechcem ho stratiť, proste nechcem. Keď ale N´Golo bude chcieť odísť, budem to chápať,“ povedal v nedávnom rozhovore hviezdy taliansky tréner.

Kanté je pracovitý a nadaný futbalista, ktorého by chcel mať v tíme azda každý. Je však otázne, ako si sadne s hrou Antonia Conteho a tiež ako sa popasuje s konkurenciou, ktorá mu herné vyťaženie v Chelsea určite neuľahčí.