Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.)

sobota, 16. júl 2016 12:06 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

West Ham chce Jamésa

Španielsky denník Marca informuje, že londýnsky West Ham United sa zaujíma o kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza. Hviezda Realu Madrid stále momentálne nevie, či bude pôsobiť v hlavnom meste Španielska aj v nasledujúcej sezóne. Po interese Manchestru United, Chelsea či PSG je prekvapivým záujemcom o Jamésa West Ham United. (Marca)

Pogba už zajtra?

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že prestup francúzskeho záložníka Paula Pogbu z Juventusu Turín do Manchestru United by mohol byť dotiahnutý už zajtra. Red Devils majú Starej Dáme zaplatiť astronomických 105 miliónov libier, pričom Pogba by na Old Trafford zarábal lukratívnych 200 000 libier týždenne. (The Sun)

Gotze sa vracia

Nemecký denník Bild potvrdil, že reprezentačný záložník Mario Gotze sa vracia z Bayernu Mníchov do Borussie Dortmund. BVB zaplatí nemeckému šampiónovi 28 miliónov eur, pričom Gotze by mal s Dortmundom podpísať päťročný kontrakt. (Bild)

Kanté do Chelsea

Anglická televízia Sky Sports včera informovala, že londýnsku Chelsea posilní francúzsky stredopoliar N´Golo Kanté, ktorý v minulom ročníku žiaril v drese Leicestru City pri zisku anglického titulu. Kanté by mal tento víkend v Londýne absolvovať lekársku prehliadku. (Sky Sports)

Robson- Kanu do Hullu?

Hal Robson- Kanu, ktorý je momentálne bez klubu by sa vraj mohol sťahovať do Hullu City. Waleský zakončovateľ po sezóne skončil vo Swansea City, no na Euro 2016 predvádzal kvalitné výkony a interes o jeho služby v britskom futbale rapídne stúpol. (Daily Mirror)

Van Gaal koučom Belgicka?

Podľa bulvárneho denníka The Sun je holandský kormidelník Louis Van Gaal jedným z hlavných adeptov na post hlavného trénera belgickej reprezentácie. Ex- kouč Manchestru United by mal pri belgickom kormidle nahradiť Marca Wilmotsa. (The Sun)

Z VOLEJA

Crytal Palace chystá na kúpu Saida Berahina z WBA 20 miliónov libier. (The Sun)

Inter Miláno je favoritom na získanie talentovaného Gabriela Jesusa. (Gianluca Di Marzio)

Kouč Bournemouthu Eddie Howe by sa mohol stať asistentom anglickej reprezentácie. (The Sun)

Jeffrey Schlupp, obranca majstrovského Leicestru City, by mohol zamieriť do WBA. (Daily Telegraph)