Main Content

Ján Ďurica má zrejme namierené do Turecka!

sobota, 16. júl 2016 12:20 | Autor: Filip Chudý

Ján Ďurica má zrejme namierené do Turecka!
Ján Ďurica má zrejme namierené do Turecka! | zdroj: © TASR

Naša reprezentačná opora by si čoskoro mohla nájsť nového zamestnávateľa. Podľa najnovších informácií Ďurica mieri do najvyššej tureckej súťaže.

Slovenský reprezentant Ján Ďurica si po konci svojho angažmánu v Lokomotive Moskva, s ktorým sa nedohodol na predĺžení zmluvy, hľadá nové pôsobisko. Ešte pred Eurom sa najviac spomínal Partizan Belehrad, ale teraz je hlavným kandidátom na jeho získanie turecký Trabzonspor. Nejde pritom o žiadnu novinku, keďže už pred piatimi rokmi sa tento klub, v tom čase turecký vicemajster, pokúšal Ďuricu získať.

Trabzonspor má so slovenskými futbalistami veľmi dobré skúsenosti, veď v jeho radoch v nedávnej minulosti pôsobili Róbert Vittek, Marek Sapara a Marek Čech. V ostatných mesiacoch sa s týmto klubom prestupovo spájali aj Adam Zreľák a Matúš Bero, pričom druhý menovaný by tam mohol zamieriť už čoskoro, aspoň tak o tom referovali nedávno turecké médiá.

Tento klub sídliaci v Trabzone sa dokonca toto leto pripravoval v Šamoríne, čo iba zvýrazňuje jeho prepojenie so Slovenskom. Tam ho bol podľa informácií denníka Šport osobne navštíviť Ján Ďurica s agentom Karolom Csontóm, čo asi nebude náhoda. Trabzonspor po neúspešnej sezóne prestavuje mužstvo a Ďurica by mohol byť jeho novým pilierom.