Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)

pondelok, 18. júl 2016 12:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Laurent Koscielny má už iba jeden rok do konca zmluvy s Arsenalom a nové podmienky spolupráce sú zatiaľ v nedohľadne. Aspoň podľa anglických médií, ktoré poukazujú na hlavný problém - týždenný plat vo výške 90 tisíc libier. (hitc)

ARSENAL: Sergi Samper by mal dostať ďalšiu šancu v Barcelone. O tohto záložníka sa zaujíma anglický Arsenal, no katalánsky klub sa chystá podpísať s hráčom nový štvorročný kontrakt. (fcbarcelona.com)

MANCHESTER UNITED: Obranca Marcos Rojo možno opustí Manchester United a zamieri na hosťovanie do Villarrealu. V Španielsku sa však bude musieť zaobísť s nižším platom. (mundoalbiceleste)

LIVERPOOL: Tréner Jürgen Klopp vraj nie je spokojný zo zostavením obrannej formácie Liverpoolu. Preto sa už údajne v Barcelone vypytuje na dostupnosť Jeremyho Mathieua. (skysports)

LIVERPOOL: Nový angažmán by mohol čoskoro mať Marcelo Brozović. Chorvátsky stredopoliar nastupujúci za Inter Miláno sa podľa posledných správ dostal do hľadáčika Liverpoolu. (90min.com)

LIVERPOOL: Brankár Federico Marchetti v zime podpísal novú zmluvu v Laziu Rím, no napriek tomu nie je vylúčený jeho letný odchod do Liverpoolu. Rímsky celok sa transferu svojho gólmana nebráni. (90min.com)

WEST HAM: West Ham zvažuje kúpu kolumbijského stredopoliara Jamesa Rodrígueza z Realu Madrid. Španielsky gigant však za svojho hráča požaduje 67 miliónov libier. (independent)

SOUTHAMPTON: Dušan Tadič by sa mohol sťahovať zo Southamptonu do Nemecka. Podľa informácií anglických médií má o srbského ofenzívneho hráča záujem Schalke 04. (dailymail)

WATFORD: Obranca Brice Dja Djenje má namierené z Marseille do Watfordu. Podľa francúzskych médií sú kluby dohodnuté na podmienkach prestupu za štyri milióny eur. (90min.com)