Main Content

Zidane prehovoril o budúcnosti Jamésa: Ostane alebo odíde?

utorok, 19. júl 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Zidane prehovoril o budúcnosti Jamésa: Ostane alebo odíde?
Zidane prehovoril o budúcnosti Jamésa: Ostane alebo odíde? | zdroj: © TASR

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez patrí medzi futbalistov, ktorí momentálne nevedia, kde budú v nasledujúcej sezóne pôsobiť. Jeden z hrdinov MS 2014 totiž nemá isté miesto v základnej zostave a rozhodne nechce v najlepšom futbalovom veku vysedávať na lavičke náhradníkov.

Bývalý playmaker portugalského FC Porto či francúzskeho AS Monako je už dlhé týždne spájaný s odchodom zo štadióna Santiaga Bernabeua. Jamés sa spomína v súvislosti s francúzskym majstrom Parížom Saint- Germain, talianskym šampiónom Juventusom Turín či anglickými tímami ako Chelsea, Manchester United alebo Manchester City.

O budúcnosti ťahúňa reprezentácie Kolumbie hovoril aj francúzsky kormidelník Realu Madrid Zinedine Zidane. Slová kouča, ktorý za polroka vo funkcii dotiahol Biely Balet k triumfu v Lige majstrov, preberá portál Goal.com: „Jamés je hráč, ako každý iný, je to hráč Realu Madrid. Nebudem vám hovoriť, či je členom základnej zostavy. Je to dôležitý hráč. Uvidíme, čo sa stane tento rok, mám k dispozícii široký káder, je to komplikované.“

Zidane narážal na vysoký počet hviezdnych mien vo svojej zostave, pričom nebudú môcť hrávať všetci a pravidelne, z čoho plynú komplikácie. Navyše, do klubu sa vrátil odchovanec Morata: „Ide o ďalšieho hráča, ktorý pribudol. Pozná Real Madrid a sme radi, že je s nami. Ideme mať širší káder, ale každý je dôležitý, potrebujeme veľa futbalistov.“

Populárny „Zizou“ sa na záver vyjadril o talentovanom odchovancovi Jesém Rodriguezovi: „Minulý rok nedostal veľa priestor. Mám ho rád, má ho veľmi rád ako hráča. Dostane priestor, pozná svoje kvality.“ Dodajme, že Real Madrid začne ligový ročník 21.agusuta na štadióne Realu Sociedad San Sebastián.