Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)

utorok, 19. júl 2016 12:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo má od finále majstrovstiev Európy proti Francúzsku problémy s kolenom a je možné, že vynechá úvod novej sezóny. Portugalský kanonier dostane od Realu Madrid mesačnú dovolenku na rýchlejšie zotavenie. (skysports)

REAL MADRID a VALENCIA: Real Madrid sa usiluje o získanie Andrého Gomesa z Valencie. Tá za portugalského záložníka požadovala 65 miliónov eur. Biely balet by ale mohol uspieť s päťdesiatimi miliónmi, ku ktorým by ďalších päť až desať miliónov mohlo pribudnúť v závislosti na bonusoch. (marca.com)

CELTA VIGO: Celta Vigo sa bude na novú sezónu pripravovať bez záložníka Josepa Seného. Ten si poranil stehenný sval a mimo hry bude zhruba dva týždne. (transfermarkt)

ATHLETIC BILBAO a LEGÁNES: Obranca Unai Bustinza už nebude hrať za Athletic, s ktorým sa dohodol na ukončení zmluvy. 24-ročný futbalista však bez angažmánu dlho neostal a zadarmo zamieril k nováčikovi španielskej ligy z Leganes. (sport.es)

VILLARREAL, GRANADA a SPORTING GIJÓN: Späť do španielskej ligy by sa mohol vrátiť José Angel. 26-ročný obranca strávil posledné dva roky v FC Porto a aktuálne sa o neho zaujímajú Villarreal, Granada a Sporting Gijón. (abola.pt)

GRANADA: Youssef El Arabi už má jasno o svojom novom pôsobisku. 29-ročný strelec sa po štyroch sezónach rozlúčil s Granadou a prestúpil do katarskej Lekhwiye. (africatopsports)