Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)

streda, 20. júl 2016 08:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Možné sťahovanie do Premier League ma pred sebou Robert Holding. 20-ročný obranca pôsobí v Boltone a záujem o neho má Arsenal, ktorý už ponúkol dva milióny libier. (espnfc)

TOTTENHAM: Georges-Kevin N'Koudou čo nevidieť prestúpi z Marseille do Tottenhamu. Kluby sa dohodli na prestupe za trinásť miliónov eur a mladý stredopoliar sa už podrobil zdravotnej prehliadke. (skysports)

MANCHESTER UNITED: Guillermo Varela chystá ďalší odchod z Manchestru United. Uruguajský obranca by mal tentokrát zamieriť do Nemecka, kde sa údajne dohodol na hosťovaní v Eintrachtu Frankfurt. (espnfc)

LIVERPOOL: Veľmi blízko je prestup Ragnara Klavana z Augsburgu do Liverpoolu. Estónsky obranca sa aktuálne podrobuje zdravotnej prehliadke, po ktorej bude spečatený prestup za 4,2 milióna libier. (skysports)

MIDDLESBROUGH: Álvaro Negredo priletel do Middlesbrough a podrobil sa zdravotnej prehliadke. Španielsky útočník príde z Valencie a všetky zúčastnené strany sú dohodnuté na ročnom hosťovaní. (skysports)

STOKE CITY a WEST BROM: Stoke City pokračuje v snahe kúpiť útočníka WBA Saido Berahina. Podľa informácií z britských médií má Birminghamský celok na stole ponuku na prestup vo výške 20 miliónov libier. (skysports)

SWANSEA: Na Premier League  sa môže tešiť Mark Birighitti. Austrálsky brankár sa rozlúčil s klubom Newcastle Jets a ako voľný hráč zamieril do Swansea, s ktorou podpísal kontrakt na dva roky. (skysports)

BURNLEY: Charlton zostúpil do tretej anglickej ligy, ale jeho hráč Johann Gudmundsson bude hrať Premier League. Ofenzívny islandský futbalista prestúpil do tímu nováčika z Burnley. (skysports)