Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)

streda, 20. júl 2016 09:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division

FC BARCELONA: Stredopoliar Sergi Samper a útočník Munir El Haddad budú pokračovať v Barcelone. Obaja sa s katalánskym klubom dohodli na nových trojročných kontraktoch. Samper bude mať v novej zmluve výstupnú klauzulu nastavenú na 50 miliónov eur, El Haddadiho doložka bude ešte o desať miliónov vyššia. (espnfc)

FC BARCELONA: Sponzorom Barcelony bude aj v budúcej sezóne spoločnosť Qatar Airways. Nová jednoročná zmluva katalánskemu celku vynesie 35 miliónov eur. (fcbarcelona.com)

VALENCIA: Álvaro Negredo priletel do Middlesbrough a podrobil sa zdravotnej prehliadke. Španielsky útočník príde z Valencie a všetky zúčastnené strany sú dohodnuté na ročnom hosťovaní. (skysports)

MÁLAGA: Fábio Espinho nehrá dôležitú úlohu v ďalších plánoch Málagy a španielsky klub čoskoro opustí. Portugalský stredopoliar dokonca dostal voľno, aby si mohol vyriešiť záležitosti týkajúce sa jeho odchodu. (desporto)

MÁLAGA:Jaba Kankava pravdepodobne opustí Stade de Reims, ktorý opustil francúzsku elitu. Gruzínsky záložník má dvoch nápadníkov - sledujú ho turecký Trabzonspor a španielska Málaga. (laopiniondemalaga.es)

ESPANYOL: Obranca Espanyol Anaitz Arbilla mal od konca októbra problémy s achilovkou, ktoré si nakoniec vyžiadali operáciu. Tej sa hráč podrobil v apríli, ale teraz je znovu fit a začal sa pripravovať so spoluhráčmi z katalánskeho klubu. (espnfc)