Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.)

štvrtok, 21. júl 2016 08:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona je ochotná predať krídelníka Arda Turana. O reprezentanta Turecka majú záujem Chelsea i Arsenal. (thesun)

REAL MADRID: V priebehu tohto víkendu sa Borja Mayoral stane novou posilou Wolfsburgu. Mladý 19-ročný útočník príde na prestup z Realu Madrid, ktorý si ponechá opciu na spätné odkúpenie futbalistu. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID: V prípade ak Atléticu Madrid nevyjde návrat útočníka Diega Costu, tak skúsi kúpiť Divocka Origiho z Liverpoolu. (90min.com)

SEVILLA: Ciro Immobile minulý futbalový rok hosťoval v Turíne a do Talianska by sa mohol vrátiť. Záujem o útočníka Sevilly má tentokrát Lazio, ktoré sa s hráčom už malo dohodnúť na podmienkach angažmánu. (gazzetta.it)

SEVILLA: Franco Vázquez oficiálne prestúpil z Palerma do Sevilly, ktorá podľa médií zaplatí dvanásť miliónov eur. Kluby sa na transfere stredopoliara dohodli už koncom minulého týždňa a hráč v Španielsku podpísal päťročnú zmluvu. (sevillafc)

DEPORTIVO ALAVÉS: Nový angažmán si aj vďaka výkonom na Copa América vyslúžil Daniel Torres. Kolumbijský záložník sa sťahuje z Independiente Medellín do Španielska, konkrétne do Deportiva Alavés. (marca)