Main Content

Beckham predpovedá United skvelú budúcnosť: Mourinho vie, ako vyhrávať tituly!

štvrtok, 21. júl 2016 12:36 | Autor: Jakub Vaverka

Beckham predpovedá United skvelú budúcnosť: Mourinho vie, ako vyhrávať tituly!
Beckham predpovedá United skvelú budúcnosť: Mourinho vie, ako vyhrávať tituly! | zdroj: © TASR

Anglická futbalová ikona a momentálne úspešný biznismen David Beckham patril svojho času medzi najväčšie hviezdy Manchestru United. Nositeľ slávneho čísla sedem, ktoré nosili takí velikáni ako Cantona či Ronaldo, sleduje Devils aj po skončení aktívnej kariéry. Najnovšie sa vyjadril k príchodu Josého Mourinha.

Názor Davida Beckhama stále patrí vo svete futbalu medzi vážené, v poslednom interview pre britskú televíziu Sky Sports populárny „Becks“ hovoril o viacerých témach.

„Očakávam, že to bude fungovať. Josého koniec v Chelsea a jeho návrat do Premier League na lavičku Manchestru United je podľa mňa skvelý ťah,“ povedal Beckham na margo najväčšieho trénerskeho "prestupu" tohto leta.

Posledným trénerom tímu z Old Traffordu bol holandský kormidelník Louis Van Gaal, ktorý však príliš obľúbený nebol a jeho jediným úspechom s MU bol zisk FA Cupu v skončenom ročníku: „Louisa Van Gaala vysoko rešpektujem, ale jeho práca sa nedarila tak, ako by ľudia očakávali,“ zhodnotil diplomaticky nevydarené pôsobenie Van Gaala na lavičk červených diablov.

Beckham sa zastavil aj pri pomerne vysokom počte trénerov Devils, ktorí sa na lavičke MU vystriedali po konci Sira Alexa Fergusona: „Za posledné sezóny sme mali niekoľko trénerov, čo nie je štýl United. Sir Alex Ferguson tu bol množstvo rokov. Počas posledných ročníkov sme prešli veľkými zmenami. José vie, čo chce dosiahnuť, vie, ako vyhrávať tituly.“

Futbalista, ktorý bol počas kariéry taktiež módnou ikonou a jedným z najpopulárnejších športovcov Veľkej Británie zakončil: „Myslím si, že Manchestru United sa opäť musia báť. Vždy sme totiž boli tímom, proti ktorému keď ostatní prišli hrať na Old Trafford, vedeli, že pravdepodobne prehrajú. To musíme získať späť.“

Manchester United to bude mať v novom ročníku náročné, výrazne sa posilňuje aj konkurencia. „Podľa môjho názoru Manchester United vyhrá v nasledujúcej sezóne titul,“ cituje jeho presvedčivé slová FourFourTwo.