Main Content

Tipujeme zápasy Slovana a Trnavy v Európskej lige. Kurz dnešného tiketu 2,64

štvrtok, 21. júl 2016 12:45 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápasy Slovana a Trnavy v Európskej lige. Kurz dnešného tiketu 2,64
Tipujeme zápasy Slovana a Trnavy v Európskej lige. Kurz dnešného tiketu 2,64 | zdroj: © TASR

Dnes odohrajú najväčší slovenskí rivali odvetné stretnutia 2.predkola Európskej ligy. My sme sa pozreli na to, ako by mohli Slovan a Trnava dopadnúť z tipérskeho hľadiska.

Jelgava – Slovan (17:30)

Hoci hral Slovan v prvom zápase zle, aj tak mal jasnú hernú prevahu, no opäť sa potvrdilo, že držanie lopty vo futbale prakticky nič neznamená. Belasí si totiž nevedeli vypracovať dostatok šancí, keďže hrali do šírky a lopty do pokutového územia posielali nezmyselne vzduchom, keďže súper mal výškovú prevahu. Keď to skúsili po zemi kombinačne, prakticky vždy si vypracovali gólovú šancu, preto je záhadou, prečo to v zápase takto vyskúšali asi len trikrát.

Slovan má minimálne o triedu lepších hráčov, ktorí ak budú hrať rozumne, tento zápas proste musia postupovo zvládnuť (kurz 1,35). Súper môže hroziť maximálne zo štandardných situácií. To belasí si zobrali do lietadla nečakanú zbraň v podobe Tamása Priskina. Ten nenastúpil na prvý duel, pretože mal odísť, ale nikam (zatiaľ) nešiel. K dispozícii je tiež Filip Oršula, a tak má Slovan už aj ofenzívne alternatívy, ktoré v úvodnom stretnutí nemal. Preto by sa mal strelecky presadiť, dokonca je pravdepodobné, že dá minimálne dva góly (1,90).

Slovan v tejto sezóne ešte neinkasoval, čo môže mať pokračovanie (kurz 2,07). No z tipérskeho pohľadu sa najlepšie javí tip na to, že Slovan tento duel vyhrá, keďže jednoznačná kvalita je na jeho strane.

Náš tip:2 výhra hostí v kurze 1,70 na Tipsport.sk

Trnava – Širak Gjumri (20:15)

V arménskom Gjumri bola Trnava rada aj za remízu 1:1, keďže domáci boli lepší, len ich problémom bola koncovka. Lenže to sa hralo vo vysokej nadmorskej výške a Trnava nemala k dispozícii ani všetkých hráčov. Teraz bude hrať doma, kde je silná, čo absolútne mení situáciu.

Priam už povestné sú trnavské nástupy do stretnutí v domácom prostredí. Tí sa snažia zlomiť súpera čo najskôr. Slovenské kluby sú už na to síce pomerne zvyknuté, preto sa na to vedia nachystať, ale arménsky zástupca na niečo také nemusí byť pripravený. A tak sa môže veľmi ľahko stať, že bude prehrávať už po prvom polčase (kurz 2,14).

V každom prípade sa očakáva postup Trnavy, ktorá má lepších hráčov, čo by v kombinácii s domácim prostredím malo stačiť na prienik do 3. predkola Európskej ligy (kurz 1,23). Veď Trnava v tejto chvíli aj postupuje, keďže gól z trávnika súpera hovorí v jej prospech, preto Gjumri aj za bezgólového stavu bude musieť útočiť. Aj to môže Trnave vyhovovať, keďže je silná v protiútokoch. Ak všetko sčítame do jedného, ako výsledok stále vychádza víťazstvo Trnavy.

Náš tip:1 výhra domácich v kurze 1,55 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov:2,64 na Tipsport.sk