Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.)

piatok, 22. júl 2016 13:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tréner Manchestru City Pep Guardiola by rád priviedol stredopoliara Toniho Kroosa z Realu Madrid. Prestupová čiastka sa môže vyšplhať na úroveň 50 miliónov libier. (theweek)

REAL MADRID: Tréner Chelsea Antonio Conte nevylúčil príchod útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid. The Blues ale zvažujú aj návrat Romelua Lukakua z Evertonu. (standard)

FC BARCELONA: Kabínu Barcelony by v dohľadnej dobe mohol opustiť Jérémy Mathieu. Francúzsky obranca nemá isté miesto v základnej zostave katalánskeho klubu a aktuálne zvažuje ponuky z Liverpoolu a Besiktasu. (indiatoday)

FC BARCELONA: Smutné leto môže zažiť barcelonský stredopoliar Rafinha, ktorý má zdravotné problémy. Mladý brazílsky futbalista vinou zranenia prišiel už o Copa América a keďže v tejto chvíli stále nemôže trénovať naplno je ohrozený aj jeho štart na olympijskom turnaji v Riu. (bleacherreport)

DEPORTIVO: Florin Andone vlani v drese Córdoby nastrieľal 21 gólov a odmenou mu podľa všetkého bude angažmán v španielskej najvyššej súťaži. Rumunský útočník má namierené do Galície. Na jeho príchode úspešne pracuje Deportivo La Coruña. (lavozdegalicia.es)