Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)

sobota, 23. júl 2016 08:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Šampióni z Leicesteru už prišli o jednu veľkú oporu v podobe N'Golo Kantého a na odchode je zrejme aj Riyad Mahrez. Další dvaja ťahúni však v tomto týždni dostali formálnu ponuku nových zmlúv. Konkrétne ide o brankára Kaspera Schmeichela so záložníkom Dannym Drinkwaterom. (telegraph)

MANCHESTER CITY: Manchester City zrejme vyhrá súboj s Realom Madrid, Barcelonou a Manchestrom United o devätnásťročného útočníka Gabriela Jesusa z Palmeiras. (espnfc)

CHELSEA: Real Madrid požaduje od Chelsea za útočníka AlvaroMoratu 67 miliónov libier. (express)

ARSENAL: Novú posilu získal Arsenal. Z Boltonu prichádza mladý obranca Rob Holding pričom prestupová suma sa pohybuje okolo dvoch miliónov libier. (espnfc)

LIVERPOOL:Georginio Wijnaldum sa podľa niektorých médií včera podrobil zdravotnej prehliadke v Liverpoole. Holandský stredopoliar má prísť na prestup z Newcastlu, ktorý dostane 25 miliónov libier. (skysports)

LIVERPOOL:Alex Manninger sa stal novou posilou Liverpoolu, s ktorým uzavrel krátkodobú zmluvu. Skúsený rakúsky brankár posledné štyri sezóny strávil v Augsburgu, kde mu nebola predĺžená zmluva. (bbc)

SWANSEA: Swansea na tlačovej konferencii oficiálne oznámilo, že došlo k prevzatiu klubu americkým konzorciom. Tomu malo údajných 110 miliónov libier stačiť presne na 60% akcií klubu Premier League. (thesun)

BOURNEMOUTH: Zdravotné problémy má Benik Afobe. Útočník anglického Bournemouthu si poranil koleno a čaká ho podrobné vyšetrenie. (transfermarkt)

ASTON VILLA: Carles Gil čoskoro odíde z Aston Villy do Deportiva La Coruňa. Kluby sú dohodnuté na podmienkach hosťovania a ofenzívny španielsky futbalista sa mal už včera podrobiť zdravotnej prehliadke. (bbc)