Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.)

sobota, 23. júl 2016 08:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid požaduje od Chelsea za útočníka Alvaro Moratu 67 miliónov libier. (express)

REAL MADRID a FC BARCELONA: Manchester City zrejme vyhrá súboj s Realom Madrid, Barcelonou a Manchestrom United o devätnásťročného útočníka Gabriela Jesusa z Palmeiras. (espnfc)

VILLARREAL: Obranca Benficy Jardel je podľa niektorých špekulácií sledovaný talianskym Laziom  a Neapolom. Teraz sa však k tomuto tandemu pridal aj jeden španielsky celok. O služby tridsaťročného Brazílčana sa mal prihlásiť Villarreal. (calciomercato)

DEPORTIVO: Carles Gil čoskoro odíde z Aston Villy do Deportiva La Coruňa. Kluby sú dohodnuté na podmienkach hosťovania a ofenzívny španielsky futbalista sa mal už včera podrobiť zdravotnej prehliadke. (bbc)

REAL SOCIEDAD:Imanol Agirretxe sa vyhne druhej operácii členka. Útočník Realu Sociedad sa zranil koncom decembra a odvtedy nastúpil len k jednému zápasu. Aktuálne je jeho zdravotný stav taký, že mu nedovolí nastúpiť k zápasu prvého kola novej sezóny španielskej ligy proti Realu Madrid. (transfermarkt)

ALAVÉS: Deyverson bude aj po zostupe Levante pokračovať v španielskej najvyššej súťaži. Brazílsky útočník odchádza na hosťovanie do Deportiva Alavés. (deportivoalaves)