Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)

nedeľa, 24. júl 2016 10:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Útočník Realu Madrid Jesé je otvorený angažmán v Nemecku či Anglicku. 23-ročný futbalista nehrá najdôležitejšiu úlohu v ďalších plánoch Bieleho baletu a tréner Zinedine Zidane mu dal voľnú ruku v hľadaní nového angažmánu. (transfermarkt)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo oznámil, že určite nenastúpi k zápasu o európsky Superpohár. Ten Real Madrid odohrá 9. augusta proti Seville. Portugalský strelec si z finále ME proti Francúzsku odniesol zranené koleno. Ronaldo by sa v tom prípade mal na trávniky vrátiť až v druhom septembrovom víkende. (thesun)

SEVILLA a VALENCIA: Vicente Iborra nezapadá do plánov nového trénera Sevilly a čím ďalej hlasnejšie sa hovorí o jeho odchode z Andalúzie. Španielsky záložník má niekoľko ponúk z Anglicka, ale veľkú šancu na jeho angažovanie má aj Valencia. Sevilla za hráča požaduje zhruba 15 miliónov eur. (transfermarkt)

ATHLETIC BILBAO: Do tréningového procesu Athletica sa vrátil Aymeric Laporte, ktorý nastúpil k priateľskému zápasu s Bordeaux. Obranca baskického klubu chýbal od konca marca, kedy utrpel fraktúru nohy a vykĺbenie členku. (transfermarkt)

ESPANYOL: Thievy Bifouma chystá ďalší odchod z Espanyolu, kde nie je spokojný. 24-ročný útočník by mal po sérii hosťovaní odísť definitívne, pričom trojročnú zmluvu pre neho pripravila francúzska Bastia. (lequipe.fr)

REAL SOCIEDAD: Brazílsky útočník Jonathas po jednej sezóne pravdepodobne opustí Real Sociedad. O juhoamerického futbalistu sa zaujíma Rubin Kazaň a rokovania o prestupe sú už v plnom prúde. (marca.com)