Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.)

pondelok, 25. júl 2016 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Sústredenie v Anglicku nakoniec absolvuje aj Lionel Messi. Ten sa rozhodol o skrátenie vlastnej dovolenky po neúspešnom finále na Copa America. (Daily Mail)

BARCELONA: Lazio Rím síce obrancu Adriana Correiu nezískali, ale tureckému Besiktasu sa to podariť môže. Istanbulčania vedú pokročilé rokovania o v Barçe nepotrebnom bekovi. (ESPN)

BARCELONA: Veľmi neočakávaná posila je spomínaná v Katalánsku. Prisť by mohol 32-ročný útočník Jonas z Benficy, ktorý v uplynulej sezóne nastrieľal 32 gólov, pričom La Ligu pozná vďaka pôsobeniu vo Valencii. (Goal)

VILLARREAL: Príležitosť v Španielsku môže dostať Alexandre Pato. Forward Corinthians naposledy v Európe skúšal preraziť na hosťovaní v Chelsea. (Futbol.as.com)

SEVILLA & REAL SOCIEDAD: Jonathas ešte ani nestihol San Sebastián opustiť a už je plánovaná jeho náhrada. Ňou má byť Fernando Llorente, 4-gólový strelec Sevilly z ostatnej sezóny. (mundodeportivo)

SPORTING GIJÓN: Argentínsky útočník Ezequiel Ponce bude o miesto v zostave AS Rím bojovať len na diaľku. V sezóne 2016/17 bude totiž hosťovať v severe Španielska. (Football-Italia)